Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι; (POLL)

Μπες και ψήφισε!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:00 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα ντέρμπι, όπου κυριαρχεί το κίνητρο του γοήτρου. Οι δύο ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν κάποιο στόχο, ωστόσο οι μονομαχίες «αιωνίων» δεν αφήνουν περιθώριο για αδιαφορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης σε σχέση με την αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μαυρομάτη, Παντελάκη, Αρμενάκα, Εμμανουηλίδη και Βέργο, ενώ αντίθετα επιστρέφει σε αυτή ο Μπουζούκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Καμπετσής.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ο Αχμέτ Χασάν είναι ετοιμοπόλεμος και βρίσκεται στις επιλογές του Μαρτίνς και φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Exit mobile version