Εμφύλιος στην Εθνική Ελλάδας! Ποιος ευθύνεται; (poll+photos)

Εμφύλιος στην Εθνική Ελλάδας! Ποιος ευθύνεται; (poll+photos)

Στα... χαρακώματα βρίσκονται άπαντες στην Εθνική Ελλάδας μετά τις δύο ήττες στα προκριματικά του Euro 2020.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις της «επίσημης αγαπημένης» συνεχίζονται χωρίς... σταματημό, καθώς το βράδυ της Τρίτης (11/6) το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» γνώρισε οδυνηρή ήττα 3-2 από την Αρμενία στο Ολυμπιακό Στάδιο και έχασε σημαντικό έδαφος για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας. Μετά το τέλος με την Αρμενία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέλαβε τις ευθύνες, για το... κομμάτι των ποδοσφαιριστών, τονίζοντας πως δεν αξίζει στην ομάδα να πάρει την πρόκριση. Λίγη ώρα αργότερα, ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε την... πόρτα της εξόδου στον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, την στιγμή που υπάρχουν φήμες για κακές σχέσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης... φρουράς.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η εθνική ομάδα φαίνεται πως έχει χωριστεί σε «στρατόπεδα», μια και δημοσιεύματα θέλουν τους «παλιούς» να ζητούν από την ΕΠΟ την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη, θέτοντας θέμα συμμετοχής τους στην συνέχεια, την στιγμή που η Ομοσπονδία δεν δείχνει ικανή να διαχειριστεί μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων ετών στην εθνική.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως ευθύνεται για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στην Εθνική Ελλάδας και έχει αντίκτυπο και στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος; Φταίει ο Άγγελος Αναστασιάδης; Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στους παίκτες ή είναι θέμα της Ομοσπονδίας;

Μπείτε και ψηφίστε...