Champions League: Θα προκριθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός; (poll)

Θέση στα play offs του Champions League θέλουν να κλείσουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Θα τα καταφέρουν; Εσείς τι πιστεύετε;

Η ώρα των ρεβάνς στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης (13/8) στις 21:30 ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία και την ίδια ώρα, στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπασακσεχίρ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν εύκολο έργο απέναντι στον «Αίαντα». Η ομάδα του Άμστερνταμ έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από την Τούμπα, την προηγούμενη εβδομάδα και εμφανίζεται ως το φαβορί για να πάρει το «εισιτήριο» για τα play offs του Champions League. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Σαφώς περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκαν 1-0 της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και καλούνται να υπερασπιστούν το «διπλό» που έκαναν και να βρεθούν μία… ανάσα από τους ομίλους του Champions League.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα μπορέσουν να προκριθούν και οι δύο ελληνικές ομάδες; Ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες ανατροπής; Μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει στη δεύτερη νίκη επί των Τούρκων;

Μπείτε και ψηφίστε…

Exit mobile version