Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα; (POLL)

Μπείτε και ψηφίστε!

Ο πρώτος «τελικός» στη φετινή Super League διεξάγεται απόψε (19:30, NovaSports 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 12η αγωνιστική.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και ο νικητής δεν θα πάρει μόνο βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά σαφώς και ψυχολογικό για τη συνέχεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και την ήττα την περασμένη Τρίτη απέναντι στην Τότεναμ. Παράλληλα θέλουν να «σπάσουν» το αήττητο των πρωταθλητών, που κρατά 46 παιχνίδια!

Από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έρχεται στο Φάληρο με σκοπό να από-δείξει γιατί είναι ο νταμπλούχος Ελλάδος και γιατί έχει να χάσει από τις 4 Μαρτίου 2018 (Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 3-2). Βέβαια το έργο του ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολο, καθώς η έδρα των Πειραιωτών είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Η τελευταία ήττα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εντός συνόρων στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν στις 28/2/19 από τη Λαμία στο Κύπελλο (0-1), ενώ για τη Super League ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που τον είχε κερδίσει τελευταία φορά με 3-1 στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπτεναλουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Exit mobile version