ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα; (POLL)

Μπείτε και ψηφίστε!

Μάχη κορυφής στην Τούμπα σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (19:30, PAOK TV) στο πρώτο από τα πέντε εναπομείναντα ματς που έχουν να παίξουν μεταξύ τους οι ομάδες μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League, ενώ θα υπάρξουν και δύο παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και δύο στα playoffs.

Την τελευταία δεκαετία τα παιχνίδια είναι απόλυτα μοιρασμένα στην Τούμπα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μετρά 4 νίκες, όσες και οι «ερυθρόλευκοι». Η τελευταία νίκη της ομάδας του Πειραιά ήταν το 2018 με 3-0 (ά.α.), ενώ σε αγώνα που άρχισε και τελείωσε κανονικά, ήταν το 2015 με σκορ 2-0.

Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει όλους τους παίκτες του για το μεγάλο ντέρμπι, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός τους Λοβέρα, Μορ και Χριστοδουλόπουλο, πέρα των τραυματιών Σουντανί και Μπρούνο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Exit mobile version