Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα; (Poll)

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός: Δύσκολη η αποστολή των «ερυθρολεύκων» κόντρα στους πανίσχυρους «σίτιζενς» του Πεπ Γκουαρντιόλα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ (1-0) και την ήττα από την Πόρτο (2-0), ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Αγγλία για την υπέρβαση κόντρα στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, επιστρέφει στην Αγγλία λίγους μήνες μετά τον αποκλεισμό από την Γουλβς αλλά και την επική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ, μόνο που αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της τελευταία πενταετίας στο Νησί.

Τα τελευταία πέντε χρόνια όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν… φοβάται τα ταξίδια στην Αγγλία, καθώς μετρά σε πέντε αγώνες, δύο νίκες κόντρα στην Άρσεναλ, μία ισοπαλία απέναντι στην Μπέρνλι και δύο ήττες με Τότεναμ και Γουλβς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών άφησε εκτός αποστολής τον Φορτούνη λόγω ενοχλήσεων, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό. Οι υπόλοιπο του αρχικούς σχήματος, αναμένεται να είναι εκείνοι που αγωνίστηκαν στα ματς με Μαρσέιγ και Πόρτο.

Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να κάνει μικρό ροτέισον, φέρνοντας στην ενδεκάδα τον Ακέ αντί του Λαπόρτ και τον Ζιντσένκο αντί του Κανσέλο στην άμυνα, με τους Γκουντογκάν και Φόντεν να βρίσκονται μπροστά από τον Ρόντρι στο κέντρο και τον Φεράν Τόρες στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ενοικίου 2020: Υποχρεωτικό «κούρεμα» 40% – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ρόδι: Από ποιες παθήσεις προστατεύει η τακτική κατανάλωση (εικόνες)

Μπόρες έως την Παρασκευή, λίγα χιόνια το Σάββατο! Ανάλυση Αρναούτογλου…

Exit mobile version