Οι Ελληνίδες αποφάσισαν: Το μέγεθος του πέους μετράει. Πόσο το θέλουν;

Ισχυρό… πλήγμα στον ανδρικό εγωισμό, γύρω από το ευαίσθητο θέμα του μεγέθους του πέους και της ικανοποίησης των γυναικών, έρχεται να επιφέρει μια οκταετής έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, που διενεργήθηκε σε δείγμα 3000 ανδρων και γυναικών, το μέγεθος του πέους δεν παίζει απλά καταλυτικό ρόλο, αλλά επηρεάζει άμεσα την εικόνα, τη σεξουαλική πράξη και τον οργασμό, άρα και την ικανοποίηση των δύο συντρόφων.

Και σε σχέση με το μέγεθος, καταρρίπτεται απόλυτα ο μύθους του… δεν μετράει, καθώς για τις Ελληνίδες μετρά και παραμετρά, καθώς φέρονται -σύμφωνα με την έρευνα- να μην ικανοποιούνται με πέος μικρότερο των 17 εκατοστών.
Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι επιστήμονες θεωρούν ικανοποιητικά τα 13 εκατοστά.

Οσο για τους κυριότερους λόγους που οι άνδρες θέλουν να έχουν μεγάλο πέος, αυτοί είναι οι:

Οι (κυριότεροι) λόγοι που οι άνδρες επιθυμούν να έχουν μεγάλο πέος:

– Η σεξουαλική ζήλεια και ο φθόνος του φαλλού έχουν πηγή την παιδική ηλικία. Τα αγοράκια είναι γνωστό ότι αρέσκονται να συγκρίνουν τα γεννητικά τους όργανα.

– Στην εφηβεία τα αγόρια αρχίζουν να μετράνε εκατοστά με τα άλλα αγόρια, όπου η σύγκριση μπορεί να αφήσει πάντα ένα έλλειμμα, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο…

– Οι πρώτες αναζητήσεις στην εποχή του αυνανισμού και η εικόνα του πορνοστάρ μοιάζει σίγουρα πολύ εντυπωσιακή.

– Οι πρώτοι έρωτες και η αμφισβήτηση πως κάποιοι άλλοι ήταν πιο προικισμένοι…

– Οι δονητές των sex shops, που είναι πάντα XXL, υποψιάζουν τους άνδρες ότι υπολείπονται.

– Η πεοσκόπηση από ψηλά κρύβει το πραγματικό μέγεθος, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κοιλίτσα.

– Το σύνδρομο του γυμναστηρίου. Και του στρατού. Άνδρες γυμνοί και όλοι μπορούν να δουν ποιος είναι πιο προικισμένος.

– Το μεγάλο σώμα της σωματοδομής (body building) εντείνει τη διαφορά, αφού καμιά άσκηση και κανένα βάρος δεν κάνει το σώμα του φαλλού να μεγαλώνει, όπως το υπόλοιπο.

– Η φαλλοκρατική ιδεολογία που κυριαρχεί εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλους τους πολιτισμούς ξορκίζει τη θηλυκότητα ως παθητική και μειονεκτική και εκθειάζει την αρρενωπότητα. Ταυτίζοντας τη δύναμη και τα μεγέθη (μεγάλα έθνη, μεγάλοι στρατοί, όπου η ισχύς υπερισχύει του δικαίου).

Exit mobile version