Δέκα ψέματα που λένε οι γυναίκες στον εαυτό τους για το σεξ και τους άντρες...

Δέκα ψέματα που λένε οι γυναίκες στον εαυτό τους για το σεξ και τους άντρες...

Ποια είναι τα δέκα πιο συνηθισμένα ψέματα που μια γυναίκα θα πει στον... εαυτό της για να χρυσώσει το χάπι μιας πιθανής αποτυχίας για το σεξ και τους άντρες;

Μπορεί η κοινωνία μας το ψέμα να το εκλαμβάνει ως κάτι αρνητικό και σίγουρα μη επιθυμητό, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, είναι και μερικές φορές που η αλήθεια δε βγαίνει από τα χείλη. Εκτός βέβαια από τα κατά συνθήκη ψέματα, τα οποία λέμε αν θέλουμε να προστατεύσουμε κάποιον ή να αποφύγουμε μία κατάσταση, είναι και εκείνα που λέμε στον ίδιο μας τον εαυτό, συνήθως όταν θέλουμε να δικαιολογήσουμε μία πράξη που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δε θα μας βγει σε καλό. Και φυσικά, τα μεγαλύτερα ψέματα, είναι αυτά που λέμε όταν η συζήτηση φτάνει στο θέμα των αντρών και του σεξ. Ναι φίλη μου, λες τεράστια ψέματα προκειμένου να κάνεις την τρέλα που έχεις βάλει στο μυαλό, μόνο και μόνο για να μη νιώθεις τύψεις στη συνέχεια. Ας πάμε να δούμε τα βασικά από αυτά.

1. Το σεξ θα μας φέρει πιο κοντά: Αν ένας άντρας έχει απομακρυνθεί από σένα, ο χειρότερος τρόπος για να τον φέρεις κοντά σου είναι μέσω σεξ! Ακόμα χειρότερα, όταν είστε στην αρχή της γνωριμίας και θέλεις να τον κάνεις τρελό και παλαβό για σένα. E με το σεξ δε θα το καταφέρεις! Βασικά θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο!

2. Όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι: Μία φτηνή δικαιολογία για τους σκάρτους άντρες που διαλέγεις! Ή για να μην είμαστε τόσο αυστηροί για όλους αυτούς με τους οποίους δεν ταιριάζεις. Άσε κορίτσι μου τις υπεκφυγές και αντιμετώπισε την αλήθεια!

Διαβάστε αναλυτικά στο www.queen.gr.