Τι φωνάζουν οι Έλληνες στην αποκορύφωση του σεξ και τι οι Ευρωπαίοι;

Χιλιόμετρα, αφήνοντας πίσω τους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, «καταπίνουν» στο στίβο του σεξ οι Έλληνες!

Και αυτό γιατί κάνουν το κρεβάτι (και μαζί ευελπιστούν και τις/τους συντρόφους τους) να… αναστενάζει 164 φορές το χρόνο!

Την ίδια ώρα, οι Ολλανδοί κερδίζουν τον όχι και τόσο τιμητικό τίτλο των… ταχύτερων, οι Ισπανοί των «πιο σίγουρων για τον εαυτό τους» («αυτοπεποίθησης), οι Γάλλοι της πιο ερωτικής γλώσσας και οι Αυστριακοί μαζί με τους Σκανδιναβούς της… ομαδικότητας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα για τις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων, οι Έλληνες ιδρώνουν τα σεντόνια περισσότερες φορές από κάθε άλλο Ευρωπαίο.

Οι 164 φορές το χρόνο, τους φέρνουν μάλιστα με άνεση στην πρώτη θέση της λίστας, ενώ ακολουθούν οι Ιταλοί με 121 φορές το χρόνο, οι κάθε άλλο παρά «κρύοι» Γερμανοί με 117, οι Ολλανδοί με 94 φορές και οι Βρετανοί με 92.

Τι λένε οι Ευρωπαίοι όταν ολοκληρώνουν;

«Τελειώνω», «Elmentem!», «Madre Mia» ή «Madonna»;

Στην Ελλάδα, τη στιγμή της κορύφωσης λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω» (!), στην Ισπανία «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου), ενώ «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη»!) και «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος», οι Ρουμάνοι…

Η σεξουαλική λίμπιντο εκτοξεύεται το Μάιο, ενώ το Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικές «τρέλες».

Διαβάστε αναλυτικά την ακόμα πιο… καυτή συνέχεια στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version