Με αυτό το κόλπο θα αποκτήσεις μεγαλύτερη… διάρκεια στο σεξ (video)

Το παρακάτω κείμενο αφορά στους άνδρες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης…

Είναι πολλοί οι λόγοι που οδηγούν έναν άνδρα στην πρόωρη εκσπερμάτιση κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών του επαφών.

Αγχος, χαμηλή τεστοστερόνη οδηγούν στο λάθος αποτέλεσμα, καθώς νέα έρευνα έδειξε πως ο μέσος όρος διάρκειας στο σεξ, τείνει να πέσει κάτω από τα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.
Και η ίδια έρευνα δείχνει τις γυναίκες να επιθυμούν η διάρκεια στο σεξ από την πλευρά τους να ξεπερνά τα 23 λεπτά. Τι σημαίνει αυτό; Πως τις δύο πλευρές χωρίζουν… 20 ολόκληρα λεπτά σεξουαλικής δράσης, δηλαδή ένα χάος…

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε για να αποκτήσετε τη διάρκεια στο σεξ που ονειρεύονται οι γυναίκες;

Σκεφτείτε κατσαρίδες και ό,τι άλλο πιο… αντι-ερεθιστικό μπορείτε εκείνη τη στιγμή να βάλετε στο μυαλό σας, προκειμένου να μειώσετε την ένταση και το άγχος της επίδοσής σας. Και σε καμία περίπτωση μην σκέφτεστε πως θα ολοκληρώσετε… αργά, διότι ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχετε. Επίσης, οι ειδικοί δεν συστήνουν σε καμία περίπτωση να προχωρήσετε πριν την ερωτική πράξη σε αυνανισμό, καθώς όλα είναι εγκεφαλικά και το ερέθισμα που προκαλεί την πρόωρη εκσπερμάτιση έχει να κάνει κυρίως με το τι ακριβώς σκέφτεστε την ώρα που κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας.

Πάψτε, λοιπόν, να ανησυχείτε για τις επιδόσεις σας και το τι θα σας πει η ερωμένη σας αν ολοκληρώσετε πολύ νωρίς και τότε θα διαπιστώσετε πως θα αλλάξει και η δική σας επίδοση στο κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού σας αρέσει να συνουσιάζεστε με το έτερόν σας ήμισυ.

«Οταν σας αρέσει το σεξ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκέφτεστε το «τι θα γίνει αν ολοκληρώσω νωρίς»» τονίζει ο ψυχολόγος Ντάβιντ Ρόουλαν στο Men’s Health.

Exit mobile version