Σεξ σε δημόσιο χώρο; Αυτή είναι η πιο δημοφιλής τοποθεσία που κανείς δεν περίμενε…

Το σεξ σε δημόσιο χώρο αποτελεί ένα αρκετά κοινό φετίχ για πολλούς άνδρες, αλλά και γυναίκες και πλέον ολοένα και περισσότερες έρευνες πιστοποιουν την αυξανόμενη τάση διάδοσής του.

Ηδη, το 72% των Βρετανών που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα παραδέχτηκε πως έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο κι ας γνωρίζουν πως σε πολλές περιπτώσεις αυτό αποτελεί ακόμα και ποινικό αδίκημα που σε ορισμένες χώρες τιμωρείται και με ποινή φυλάκισης.

Ποιο είναι όμως το σημείο που αρέσκονται, όσοι συμμετείχαν στην έρευνα, να κάνουν σεξ δημοσίως;

Σε έρευνα που έλαβαν μέρος 1.000 Αμερικανοί και 1.000 Ευρωπαίοι πολίτες το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Τα ζευγάρια αποκάλυψαν ότι η κορυφαία θέση για να κάνουν σεξ ήταν ένα τοπικό πάρκο, με το 17% να το προτιμούν για το επιλεγμένο ραντεβού τους.

Αμέσως μετά το 13% απάντησε πως το έχει κάνει στην παραλία, ενώ άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες αποδείχτηκαν τα δημόσια λουτρά, πάρκινγκ και γκαράζ αυτοκινήτων, αλλά και ο χώρος του γραφείου στη δουλειά τους.

Ποιοι όμως θέλουν περισσότερο να δοκιμάσουν το σεξ σε δημόσιο χώρο;

Οι άντρες σε ποσοστό 57%, έναντι των γυναικών που θα το τολμούν σε ποσοστό 44%. Αυτή η διαφορά αποδίδεται στο ρίσκο που είναι αποφασισμένοι να λάβουν οι άντρες για να επιβεβαιώσουν την σεξουαλικότητά τους, σε αντίθεση με τις γυναίκες στις οποίες κυριαρχεί η ντροπή και ο φόβος για το ποια θα είναι στη συνέχεια η φήμη που θα της συνοδεύει.

Exit mobile version