Δύο μυστικές τεχνικές για να έχουν και οι άντρες πολλαπλούς οργασμούς (video)

Μπορεί για τις γυναίκες η επίτευξη ενός πολλαπλού οργασμού να επιτυγχάνεται πλέον πολύ πιο συχνά απ’ ότι στο παρελθόν, όμως κάτι αντίστοιχο για τους άνδρες, εξακολουθεί -σε πολλές περιπτώσεις- να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός.

Κι όμως… Ο πολλαπλός ανδρικός οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ δεν εντάσσεται πια στα πλαίσια κάποιου αστικού μύθου.

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει τρόπος για την απαραίτηση… εκπαίδευση του τρόπου διαχείρισης της εκσπερμάτισης από κάθε άνδρα, ώστε να μπορέσει να φτάσει στην επίτευξη του ξηρού ή των ξηρών οργασμών, πριν από την τελική κορύφωση.

Ο Dr. Jess O’Reilly είναι αυτός που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι άνδρες να γίνουν «κυρίαρχοι» των κυμάτων ευχαρίστησης που παράγει ο οργανισμός τους και η περιοχή των γεννητικών οργάνων τους, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δράσης τους.

«Ενώ οι περισσότεροι οργασμοί συνοδεύονται από εκσπερμάτιση στους άνδρες και ως τέτοιοι χαρακτηρίζονται, υπάρχει και η αίσθηση της απελευθέρωσης μέσω του νωτιαίου αντανακλαστικού, το οποίο παράγει το κύμα της ευχαρίστησης και την απελευθέρωση της σεξουαλικής έντασης που σχετίζεται με τον οργασμό. Ουσιαστικά, αυτές τις αισθήσεις τις ικανοποίησης μπορούν οι άνδρες πραγματικά να απολαύσουν χωρίς εκσπερμάτιση σε μια εμπειρία που συχνά αναφέρεται ως ξηρός οργασμός».

Πώς θα επιτύχει ο άνδρας αυτόν τον ξηρό οργασμό; Με δύο μεθόδους…

«Στην πρώτη μέθοδο είναι άκρως απαραίτητη η εξάσκηση του μυ pubococcygeus (PC), ο οποίο είναι απαραίτητος όταν πρόκειται να διεκδικήσει ένας άνδρας την επίτευξη «ξηρού οργασμού». Αυτός ο μυς βρίσκεται γύρω από το ηβικό κόκαλο και αν τον εκπαιδεύσετε καλά μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς. Σφίξτε καλά και λυγίστε για μερικά δευτερόλεπτα όταν αισθάνεστε ότι ο οργασμός είναι πολύ κοντά. Όταν απελευθερώνετε, μπορεί να βιώσετε ακόμα το κύμα της οργασμικής ευχαρίστησης και των ακούσιων συσπάσεων. Περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο σημείο του αναπόφευκτου της εκσπερμάτισης για να καμφθεί ο μυς και να τον κρατηθείτε ενώ αναπνέετε βαθιά μέχρι να ολοκληρωθούν οι συσπάσεις, χωρίς να εκσπερματώσετε”.

Αν η παραπάνω μέθοδος δεν πετύχει, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε, σύμφωνα με τον Dr Jess O’Reilly, μια άλλη μέθοδο, ίσως περισσότερο εύκολη αλλά λιγότερο αποτελεσματική και ονομάζεται Edging.

«To Edging σημαίνει πως πρέπει να φέρετε τον εαυτό σας στο χείλος του οργασμού αρκετές φορές, χωρίς να τον αφήσετε να ξεπεράσει την άκρη και να κορυφώσει. Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας, ωστόσο, είναι απαραίτητο να σταματήσετε μόλις αισθανθείτε ότι πρόκειται να εκσπερματώσετε. Αναπνεύστε αργά και βαθιά καθώς υποχωρείτε σε μια λιγότερο διεγερτική τεχνική ή περιοχή του σώματος της συντρόφου σας μέχρι τη στιγμή που θα αισθανθείτε την ανάγκη για εκσπερμάτωση. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές. Με την πρακτική αυτή, μερικοί άνδρες αισθάνονται ότι τελικά εμφανίζουν οργασμικές αισθήσεις, αλλά χωρίς εκσπερμάτιση κατά τη διάρκεια της περιόδου υποχώρησης».

Συνεχίστε λοιπόν, προχωρήστε στην εξάσκηση και σίγουρα θα έχετε πολλούς, πολλούς οργασμούς.

Exit mobile version