Αυτή είναι η νέα μόδα των γυναικών στο διαδίκτυο…

Τι άλλο θα δούμε; 

Μια νέα τολμηρή «τρέλα» έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα στην Κίνα, με δεκάδες νεαρές γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες του γuμνού τους στήθους, το οποίο πιέζουν με τα δάχτυλά τους ώστε να σχηματίζει… μια καρδιά.

Η νέα αποκαλυπτική «πρόκληση» έχει εξελιχθεί σε ανοδική μόδα στο Weibo (το ασιατικό αντίστοιχο του Twitter) συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια κλικ.

Η καινούργια αυτή πρόκληση από την Ασία ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και πιστεύεται ότι αποτελεί έμπνευση μιας γυναίκας που χρησιμοποίησε αυτό το κόλπο για να μαζέψει περισσότερους ακόλουθους.

Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ισχυρίζονται ότι μόνο γυναίκες με πλούσιο στήθος μπορούν να φέρουν εις πέρας ικανοποιητικά την συγκεκριμένη πρόκληση.

Αυτού του είδους οι «σωματικές δοκιμασίες» είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Κίνα και διαδίδονται σαν ιοί στους εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εκτός χώρας. Πάντως, η συγκεκριμένη «πρόσκληση» δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται, αφού οι συμμετέχουσες πρέπει να προσέξουν να καλύψουν τη θηλή τους με τα δάχτυλά τους, ώστε η φωτογραφία τους να μην κατέβει κακήν κακώς από την κινέζικη πλατφόρμα του Weibo.

Πηγή: tilestwra

Exit mobile version