Ροζ σκάνδαλο στη Ρόδο – Παίκτες ομάδας Κ16 έφεραν καυτές… συνοδούς σε ξενοδοχείο (photos)

Κατέκτησαν το τουρνουά που έγινε στην Ρόδο και το διασκέδασαν λίγο παραπάνω.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, όταν αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο ροζ σκάνδαλο στο «νησί των Ιπποτών», με πρωταγωνιστές νεαρούς ποδοσφαιριστές, ομάδας Κάτω των 16, οι οποίοι μετά την κατάκτηση του τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019» κάλεσαν… συνοδούς στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Η αποκάλυψη έγινε από την γερμανική εφημερίδα «Bild» σύμφωνα με την οποία, παίκτες της ομάδας Κάτω των 16 της Μπεσίκτας, μετά τη νίκη της 2-1 στον τελικό του «Cup of Rhodes Knights 2019» επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, αποφάσισαν να το γλεντήσουν λίγο περισσότερο.

Έτσι, κάλεσαν καυτές… συνοδούς στο ξενοδοχείο που διέμεναν, την στιγμή που σε κοντινά δωμάτια βρίσκονταν οι προπονητές και οι γονείς που τους συνόδευαν. Τα… αποκαλυπτήρια του σκανδάλου έγιναν το επόμενο πρωί από τον τελικό και την νύχτα… πάθους, όταν μερικοί νεαροί ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τις καυτές παρουσίες που είχαν καλέσει, να πάρουν μαζί πρωινό.

Άμεσα, άπαντες αντελήφθησαν τι είχε συμβεί και οι νεαροί παίκτες κλήθηκαν σε απολογία, οι οποίοι παραδέχθηκαν τα πάντα. Μάλιστα, η Μπεσίκτας, αποφάσισε την αποβολή των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα, τον δρόμο της φυγής από το κλαμπ πήραν και οι προπονητές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Τουρκίας.

Δείτε…

Exit mobile version