«Φαβορί ο Ολυμπιακός, στα συν του ΠΑΟ η Λεωφόρος»

Με δηλώσεις του στο skygoal.gr, ο Αντώνης Νικοπολίδης χρήζει φαβορί τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι, για τον οποίο λέει πως είναι ανώτερος σε όλους τους τομείς από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην τερματοφύλακας που αγωνίστηκε στους δύο «αιωνίους», περιμένει να δει τους «ερυθρόλευκους» να δείξουν την ανωτερότητα τους στο γήπεδο, ενώ είπε πως δεν ξεχνάει το πρώτο παιχνίδι ως παίκτης του Ολυμπιακού απέναντι στο τριφύλλι.

Διαβάστε τα όσα είπε στη γνωστή ιστοσελίδα:

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Ολυμπιακός. Υπερέχει τόσο ποιοτικά, όσο και αγωνιστικά από τον αντίπαλό του. Αυτή την στιγμή δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως μπορεί να φτάσει στη νίκη. Περιμένω να φανεί η ανωτερότητα των παικτών του Μίτσελ στον αγωνιστικό χώρo».

Για την ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο: «Αυτή την ιδιαιτερότητα έχει αυτό το ντέρμπι. Το γεγονός ότι διεξάγεται στην Λεωφόρο που είναι μία πάρα πολύ δυνατή έδρα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θεωρώ πως θα μπουν με πάθος στον αγώνα, καθώς θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους. Στον αντίποδα, αυτό ίσως επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην αρχή του ματς, αλλά πιστεύω ότι όσο περνάει ο χρόνος, θα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και θα δείξουν τελικά την ανωτερότητα τους».

Για το ντέρμπι στο οποίο έχει παίξει και δεν θα ξεχάσει:

«Σαφέστατα το ντέρμπι που θυμάμαι είναι αυτό του 2005. Ήταν η πρώτη φορά που επέστρεφα στην Λεωφόρο ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα όμως, προσαρμοζόμουν στο ματς και προσπάθησα να κάνω όσο καλύτερα μπορούσα την δουλειά μου».

Exit mobile version