Ελευθερόπουλος: «Το καλύτερο παιχνίδι για φέτος»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, κάνοντας λόγο για το καλύτερο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για τη φετινή σεζόν.

Επίσης αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τον Πιερικό, ενώ σχολίασε και τις φήμες περί διακοπής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0:

«Είχαμε δει την αντίπαλη ομάδα δύο φορές και είχαμε πει ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες να τη διασπάσεις και να κάνεις τελική ενέργεια. Παίζει 4-3-3, από τα καλύτερα της κατηγορίας, έχει πλάνο και αυτό είναι έργο του προπονητή της. Τα δύο παιχνίδια που είδαμε και έφερε ισοπαλία, αδικήθηκε. Η αντίπαλη ομάδα ήταν έξι παιχνίδια δίκαια αήττητη. Έπρεπε να ρισκάρουμε στο σημερινό ματς.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εκπληκτικά, το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, δημιουργία κι από άξονα και από πλάγια. Συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς να δουλεύουμε, θα μπορούμε να επιβληθούμε σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση με κάνει περισσότερο χαρούμενο από τους αγώνες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες μου έδειξαν ψυχή όταν έπρεπε, επιβλήθηκαν σήμερα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, οπότε μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι ο προπονητής».

Ερωτηθείς για τη διακοπή που έρχεται στο πρωτάθλημα, απάντησε:

«Η διακοπή δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Αλλά το ποδόσφαιρο που αγαπάμε και ζούμε από αυτό, πρέπει να βρει λύσεις. Πρέπει να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα το εγώ, σε πρώτη μοίρα αυτό που λατρεύουμε όλοι μας».

Πηγή: magnesiasports.gr

Exit mobile version