Τσιγαριδας: «Παλέψαμε… αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στο συγκρότημα του Ηρακλή, υποστηρίζοντας πως ο Φωκικός θα συνεχίσει αν παλεύει για τη σωτήρια του, αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα 1926 την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (1-0) στο Καυτανζόλγειο:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, το δυσκολότερο ίσως παιχνίδι που μπορεί να έχει μια ομάδα στο πρωτάθλημα. Παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, παρά το γεγονός ότι τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια που απομένουν μήπως και καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που ανήκει στην μεγαλύτερη κατηγορία. Εύχομαι να πάρει και το κύπελλο και στον φίλο μου τον Νίκο να πάνε όλα καλά. Εμείς γυρνάμε στεναχωρημένοι, αλλά στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926 θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος το λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού, Βαγγέλης Χαλιώτης λέγοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί όλοι μας καταβάλαμε όλες τις δυνάμεις που είχαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι αλλά συνεχίζουμε, καθώς δείξαμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές όταν πιστέψεις ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλό».

Πηγή: bluearena.gr

Exit mobile version