Σουάνης: «Δεν με ήθελε ο Γκόγκιτς στον Ηρακλή»

Το καλοκαίρι ο Δημήτρης Σουάνης βρέθηκε πολύ κοντά στον Ηρακλή αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και ο επιθετικός της Κέρκυρας πια εξηγεί τους λόγους.

Ο φορ της ομάδας του Ιονίου, μιλώντας στο Metrosport, είπε μεταξύ άλλων πως ο τότε προπονητής του «Γηραιού» Σίνισα Γκόγκιτς ήταν αυτός που δεν τον ήθελε στην ομάδα και ότι παρ’ όλα αυτά τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά γι’ αυτόν αφού σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Όντως είχαμε συμφωνήσει με τον Ηρακλή. Είχαμε φθάσει πολύ κοντά. Όμως στις μεταγραφές μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα περιμένεις. Να φανταστείτε ότι λίγο καιρό πριν, είχα συμφωνήσει με τον Απόλλων Σμύρνης, όμως και πάλι η μεταγραφή χαλούσε. Δική μου επιθυμία ήταν να παίξω στην Θεσσαλονίκη και μου είχε αρέσει πολύ η προοπτική να παίξω στον Ηρακλή που είναι και μεγάλη ομάδα. Όμως το θέμα δεν προχώρησε, παρότι φθάσαμε πολύ κοντά, όμως ίσως μου βγήκε και σε καλό τελικά, καθώς πήγα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Κέρκυρα, που με εμπιστεύτηκε και κάνουμε φέτος μία εξαιρετική πορεία.

Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε τέτοια θέματα. Προσωπικά ένιωθα πως είχα συμφωνήσει σε όλα και ετοιμαζόμουν για την προετοιμασία. Απ΄ όσο κατάλαβα και έμαθα, δεν με ήθελε ο προπονητής, ο κ. Γκόγκιτς. Είναι θεμιτό όμως αυτό και απολύτως σεβαστό. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο παρά να αναζητήσω άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Για την σημερινή κατάσταση του Ηρακλή και της Κέρκυρας είπε:

«Σαφώς και είναι μία μεγάλη ομάδα και παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως θα περίμενα να έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά μετά τις πρώτες αγωνιστικές. Όμως μπορεί να βρει ρυθμό και πατήματα. Εμείς σαν Κέρκυρα, αυτό που βλέπουμε πια είναι αποκλειστικά τα δικά μας παιχνίδια. Αν εμείς είμαστε πλέον καλά, ξέρουμε πως οδηγούμε την κούρσα και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Exit mobile version