Σαρλής: «Θέλω τον Ηρακλή στον τελικό… με τον Ολυμπιακό»

Ο υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής δεν έκρυψε την επιθυμία του, η οποία δεν είναι άλλη από το να συναντηθούν «Γηραιός» και Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σαρλής αναφέρθηκε επίσης στο εκτός έδρας ματς της 23ης αγωνιστικής με τη Λαμία (18/3) για το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4»:

Αρχικά τόνισε: «Αύριο θα πάμε στη Λαμία για να εξασφαλίσουμε το κομμάτι του κόσμου που πρέπει να πάρουμε και στη Ζάκυνθο θα πάω στη παραμονή του αγώνα για να πάρουμε πάλι ένα μικρό κομμάτι. Όλα θα είναι εξασφαλισμένα. Στη Ζάκυνθο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσος κόσμος θα έρθει».

Για την περίπτωση να πάει τελικό ο Ηρακλής: «Εγώ θέλω ο τελικός του κυπέλλου να είναι με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η προτίμηση μου. Βέβαια, ο Ολυμπιακός μπορεί να μην περάσει αλλά πιστεύω θα γίνει πάλι κανά… μαγικό».

Για τον κόσμο στη Καρδίτσα: «Ακούσαμε τον κόσμο και βγήκαν όλοι… «σφαίρα» να δουν τι έγινε. Ο κόουτς πήγε πρώτος και έδωσε εντολή να βγούμε έξω. Ο πρόεδρος έδινε μια συνέντευξη και ήρθε και αυτός. Ο κ. Παπαθανασάκης είναι απλός άνθρωπος, δάκρυσε και πάντα του αρέσει να βλέπει το παιχνίδι με τους φιλάθλους. Αν έχει πάντα αυτή την όρεξη ο Ηρακλής θα μεγαλουργήσει. Ήταν μια πρόβα για τον τελικό».

Για το παιχνίδι στη Λαμία: «Την περιμένει αυτή την εκδρομή ο λαός του Ηρακλή. Είναι μια πόλη που εδρεύουν και πολλοί Ολυμπιακοί και αυτοί που ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Κύπελλο ήταν όλοι με μπλούζες της Θύρας 7. Με όσους έχει πάει η Λαμία, το πέταλο ήταν ανοιχτό ελπίζω να γίνει το ίδιο και με εμάς. Εγώ όπου πάω ζητάω 2.000 εισιτήρια για να πάρω τα 1.000».

Για τον Παπαθανασάκη: « Έχει σχέδια, έχει όνειρα και θα λειτουργεί μόνο για τα συμφέροντα του Ηρακλή. Το μόνιμο πρόβλημα της ομάδας ήταν πως δεν είχαμε έναν πρόεδρο να λέει «εγώ είμαι Ηρακλής και δεν συμβιβάζομαι». Δεν θέλουμε να είμαστε οι ανύπαρκτοι».

Exit mobile version