Αναστασιάδης: «Μας δοκιμάζει ο Θεός απ’ ότι φαίνεται»

Έναν ΠΑΟΚ που θα παίξει καλά και ταυτόχρονα θα είναι και αποτελεσματικός ευελπιστεί να δει ο Άγγελος Αναστασιάδης

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» στη Nova:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε καλά, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα αρκετά και χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα του Σαββάτου για να έρθει και η καλή ψυχολογία στην ομάδα».

Για την σημασία του αγώνα δεδομένου πως ο Αστέρας Τρίπολης είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ: «Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Εμείς έτσι το βλέπουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια, είναι μια ομάδα πειθαρχημένη και θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία για να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε τελευταία γιατί τα πληρώσαμε πολύ ακριβά».

Για το πώς περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια ομάδα που θα παίξει πίσω με αντεπιθέσεις. Αυτό κάνει συνέχεια και το θέμα είναι πώς θα είμαστε εμείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλά, απλά δεν έχουμε το αποτέλεσμα. Μας δοκιμάζει ο Θεός απ’ ότι φαίνεται, πολύ δοκιμασία… Ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε αρχή από το Σάββατο ώστε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Για το ότι το ματς θα γίνει δίχως κόσμο, όπως όλα άλλωστε τα παιχνίδια της αγωνιστικής: «Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν νομίζω πως το αν θα παίξεις δίχως κόσμο είναι λύση. Είναι πολύ άσχημο και πιστεύω πως μας πάει πολύ πίσω και σαν χώρα σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο όλο αυτό, το να μην παίζεις μπροστά στον κόσμο. Δεν φταις εσύ σε τίποτα, αν φταίει άλλος. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Ας ελπίσουμε όμως πως αυτό το μέτρο να αποδώσει».

Exit mobile version