Πάμε Στοίχημα με ισπανικό πρωτάθλημα και… under στο Λεβάντε – Χετάφε

Καθοριστικό το αποψινό ματς για το μέλλον της Λεβάντε κόντρα στην Χετάφε…

Λεβάντε – Χετάφε

Ημ/νία: 19/2 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2824

Α’ Γύρος: Χετάφε – Λεβάντε 3-0

Γήπεδο: Ciutat de Valencia (26.354)

Απόσταση: 370 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 2

Καιρός: 11oC Αίθριος

Λεβάντε

Κατώτερη των προσδοκιών, υποτάχθηκε πλήρως στις ορέξεις της Εϊμπάρ για την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Προδόθηκε από την έλλειψη αμυντικής συνοχής, αλλά και επιθετικά δεν έθελξε με την απόδοσή της. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα της, ενώ με 12 ήττες στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-2-12) θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να σωθεί. «Αγκάθι» η προβληματική ανασταλτική λειτουργία της, έχει δεχθεί μίνιμουμ δύο γκολ στα 5 πιο πρόσφατα και τουλάχιστον ένα τέρμα στα 12 περασμένα. Το κλίμα χάλασε ακόμα περισσότερο με την άρνηση του στόπερ Τρουχίγιο να ακολουθήσει την αποστολή στη Χώρα των Βάσκων, με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να απολογείται στη διοίκηση για τη συμπεριφορά του.

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο νιόφερτος μπακ Ορμπάν, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της στο προηγούμενο. Εξέτισε ο Λέρμα (βασικός μπακ-χαφ, 20/1), παραμένουν στα «πιτς» οι Πέδρο Λόπεθ (αξιόπιστος μπακ, 11/1), Ιβάν Λόπεθ (εφεδρικός μπακ, 10 συμ.), Χοσέ Μάρι (χρήσιμος χαφ, 10 συμ.), Ρουμπέν Γκαρθία (ημιβασικός εξτρέμ, 15 συμ.). Ανέκαμψε ο Χουανφράν (μαθουσάλας αμυντικός, 10 συμ.), ερωτηματικό τι θα συμβεί με τον συμπληρωματικό αμυντικό Τρουχίγιο (8 συμ.), που πιθανώς να τιμωρηθεί από τη διοίκηση.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μαρίνιο – Λέρμα, Ναβάρο, Φεντάλ, Τόνιο – Καμαράσα (Τσουμέτρα), Βέρθα, Σιμάο, Μοράλες – Ντέιβερσον, Ρόσι

Χετάφε

Έρχεται από 4 διαδοχικές ήττες και 286 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει εκ νέου στη 13η θέση. Την Κυριακή το… πάλεψε εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά λύγισε για την εντός έδρας ήττα με 0-1. Δέχθηκε το γκολ νωρίς (2′), στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο προσπάθησε ανορθόδοξα να ισοφαρίσει. «Κάναμε τα πάντα για την ισοπαλία», ανέφερε ο τεχνικός Εσκριμπά. Αξίζει να σημειωθεί πως μετράει μόλις ένα διπλό στις 15 τελευταίες εξόδους της (1-2-12), ενώ δέχθηκε γκολ στις 14 εξ αυτών. Επίσης, έχει κερδίσει μόνο μία φορά (το 2012) στην έδρα της Λεβάντε σε επίπεδο Α’ και Β’ κατηγορίας (4 ήττες, 7 ισοπαλίες).

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τιμωρημένος ο νεοαποκτηθείς μπακ Άλβαρο Περέιρα, αφού απορρίφθηκε η έφεση για να μειωθεί η ποινή των 8 αγωνιστικών που του έχει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. Γυρίζει από τιμωρία ο Λασέν (βασικότατος χαφ, 20 συμ.). Σε φάση αποθεραπείας ακόμα ο Λάγκο (ενδεκαδάτος μπακ, 15 συμ.), για λόγους τακτικής «κόπηκαν» οι νεαροί Μενσά (χαφ, 7 συμ.), Έμι (φορ, 7/1). Καλή είδηση πως ο ποιοτικός χαφ Σαράμπια (18/5) ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2019.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γκουάιτα – Νταμιάν, Βεργκίνι, Χουάν Κάλα, Βιγκαράι (Γιοντά) – Χουάν Ροντρίγκεθ, Λασέν – Πέδρο Λεόν, Βίκτορ, Σαράμπια – Άλβαρο Βάσκεθ

Διαβάστε την εκτίμηση του αγώνα από τον Petric

Exit mobile version