Τα συγκινητικά λόγια του Λεονάρντο ντι Κάπριο για τη μητέρα του!

Τι αν και είναι ένας ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ, τι και αν “παίζει” με διάφορες γυναίκες ανά περιόδους; Μία είναι η γυναίκα της ζωής του και δεν το κρύβει!

Και δεν είναι άλλη από τη μαμά του! Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως καμία γυναίκα δεν θα σταθεί ποτέ “τυχερή” να μπει ανάμεσα στους δυο τους, καθώς η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω απο ιδανική.

Όταν ο ίδιος πάτησε στο Royal Opera House για να πάρει το βραβείο του “καλύτερου ηθοποιού” Bafta την Κυριακή, επευφημούνταν από τους καλύτερους ηθοποιούς του κόσμου. Παρ’όλα αυτά ο 41χρονος αστέρας του Χόλιγουντ καθώς είχε αρχίσει να εκφωνεί το λόγο του, ξαφνικά είδε ένα άτομο από το κοινό και τράβηξε την προσοχή του. Αφού ευχαρίστησε τους συμπρωταγωνιστές του, το βλέμμα του καρφώθηκε σε μία 71χρονη ξανθιά κυρία με ένα πλατύ χαμόγελο και μάτια που αντανακλούσαν τα δικά του. Εκείνη τη στιγμή είπε: «Τέλος, υπάρχει ένα άτομο που θα ήθελα να ευχαριστήσω. Δεν θα στεκόμουν εδώ αν δεν ήταν αυτό το πρόσωπο. Δεν είχα μια ζωή με προνόμια. Μεγάλωσα σε μια δύσκολη γειτονιά στο Ανατολικό Λος Άντζελες. Αυτή η γυναίκα οδηγούσε 3 ώρες τη μέρα για να με πάει σε άλλο σχολείο, να μου προσφέρει διαφορετικές ευκαιρίες. Είναι τα γενέθλια της σήμερα, μαμά χρόνια πολλά. Σαγαπώ πολύ!».

Στο πρόσωπο του απεικονίζεται η αγάπη για εκείνη αλλά και η αφοσίωση του, που είναι αποτέλεσμα της προσφοράς της τόσα χρόνια. Η μητέρα του Λεονάρντο έχει σταθεί στο πλευρό του από την πρώτη του ταινία μέχρι τώρα, συνοδεύοντας τον σε όλες τις πρεμιέρες και έχοντας καθίσει πολλές φορές στις τελετές των Οσκαρ που έχει παρευρεθεί ο ίδιος. Παράλληλα αυτός της έχει δώσει ρόλους σε μερικές ταινίες που έπαιξε.

Από όλα αυτά μπορείτε να καταλάβετε πως ο ηθοποιός με τη μαμά του είναι αχώριστοι! Ίσως για αυτό να μην έχει στεριώσει καμία γυναίκα δίπλα του. Ποιος ξέρει!

Exit mobile version