Δέκα πράγματα που δεν ξέραμε για τα «Φιλαράκια»!

Τα Φιλαράκια, τα λατρέψαμε και τα βλέπουμε εδώ και χρόνια γελώντας ξανά και ξανά! Υπάρχουν όμως διάφορα γεγονότα που δεν ξέρουμε για την κωμική σειρά που αγαπήσαμε…

Σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτά…

  1. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές. Έτσι έγινε το τέταρτο επεισόδιο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση.
  2. Όλοι θυμόμαστε την ξεκαρδιστική στιγμή όταν η Φοίβη μαθαίνει ανεπιτυχώς γαλλικά στον Τζόι. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως όλοι ήταν πως ο ηθοποιός Ματ Λε Μπλάνκ ξέρει να μιλάει γαλλικά με ευφράδεια.
  3. Η εγκυμοσύνη της Φοίβης στα παιδιά του αδερφού της επινοήθηκε όταν η ηθοποιός Λίζα Κάρντοου αποκάλυψε το γεγονός της εγκυμοσύνης της στους δημιουργούς. Φορούσε πρόσθετα ρούχα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο προκειμένου να φαίνεται παχύτερη έτσι ώστε να δικαιολογούνται τα τρίδυμα.
  4. Ο Τσάντλερ αρχικά προοριζόταν να είναι ομοφυλόφιλος. Κατά την διάρκεια όμως των δοκιμαστικών ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι είπε στους σεναριογράφους πως δεν μπορούσε να προσεγγίσει και να φλερτάρει κοπέλες που τον ενδιέφεραν οδηγώντας τον πολλές φορές σε ευτράπελα και αποτυχημένα αστεία. Αυτό το χαρακτηριστικό υιοθετήθηκε από τον χαρακτήρα του κι έτσι ο Τσάντλερ έγινε στρέιτ δίνοντας μας απλόχερα αμέτρητα αστεία.
  5. Η Κόρτνει Κοξ υπέγραψε συμβόλαιο για τον ρόλο της Ρέιτσελ ,όμως αφού διάβασε το σενάριο θέλησε να κερδίσει τον ρόλο της Μόνικα ,λόγω του δυναμισμού που ενέπνεε. Δούλεψε σκληρά και τελικά της δόθηκε.
  6. Τα έργα τέχνης στην αγαπημένη τους καφετέρια Central Perk αλλάζουν ανά τρία επεισόδια.
  7. Η Λίζα Κάρντοου (Φοίβη) και ο Ματ Λε Μπλανκ (Τζοι) είχαν προτείνει στους δημιουργούς οι χαρακτήρες τους να διατηρούν ερωτικές επαφές αλλά τελικά η ιδέα δεν εγκρίθηκε.
  8. Σύμφωνα με την αρχική εκδοχή του σεναρίου η Μόνικα κι ο Τζόι ήταν εραστές ,αυτό άλλαξε όμως όταν διαπιστώθηκε η δυνατή χημεία της Ρέιτσελ και του Ρος.
  9. Oι πρόβες της σειράς γίνονταν με κοινό. Το σενάριο που βασιζόταν σε έξυπνους ,γρήγορους και αστείους συνάμα διαλόγους άλλαζε σε περίπτωση που ο κόσμος δεν γελούσε.
  10. Οι πρώτες ατάκες της σειράς λέγονται από την Μόνικα ενώ η τελευταία ατάκα από τον Τσάντλερ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Αναστασιάδου

Exit mobile version