Το τρέιλερ χωρίς Taboo (video)

Μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς “Taboo” με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι, μετά από τις γυμνές φωτογραφίες του στα γυρίσματα.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα του ίδιου Τομ Χάρντι και του πατέρα του Τσίπς Χάρντι, η σειρά θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια και είναι συμπαραγωγή μεταξύ FX και του BBC One.

Η ιστορία μας διηγείται το μεγάλο ταξίδι του James Keziah Delaney από την Αφρική στο Λονδίνο, το 1814, για να κληρονομήσει ό,τι έχει απομείνει από τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να ξαναχτίσει μια ζωή στον πολιτισμό. Ωστόσο ο James θα πρέπει να δώσει μια ακόμη μάχη, αυτή τη φορά για τη δική του ζωή, καθώς μαζί με την κληρονομιά του πάτερα του κυριαρχούν και εχθροί που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά.

Σύμφωνα με το Variety τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς είναι οι συνωμοσίες, οι δολοφονίες, οι προδοσίες, τα σκοτεινά οικογενειακά μυστήρια και η αγάπη, ό,τι χρειάζεται δηλαδή μια σειρά για να χαρακτηριστεί πετυχημένη.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχαν δημοσιευθεί από πολλά βρετανικά tabloids και όχι μόνο, γυμνές φωτογραφίες του πρωταγωνιστή από τα γυρίσματα, σε μια λίμνη στην Αγγλία, κάτι που έκανε τη συγκεκριμένη σειρά να πάρει μεγάλη δημοσιότητα και να δημιουργήσει μεγάλη προσμονή.

Τις μεγάλες προσδοκίες καλείται τώρα να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Απολαύστε το…

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκορίκος

Exit mobile version