Ιδού η πιο επικίνδυνη… στάση για να πάθετε κάταγμα πέους!

Και δεν αναφερόμαστε σε στάσεις του μετρό, αλλά σε εκείνες του σεξ, καθώς μια νέα έρευνα ήρθε για να αποδείξει ότι αυξάνονται δραματικά τα ατυχήματα σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ποιες είναι αυτές; Το αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησαν επιστήμονες στη Βραζιλία, έφερε στην πρώτη θέση της πρόκλησης σεξουαλικών ατυχημάτων στο μόριο των ανδρών, τη στάση cowgirl, δηλαδή αυτή που η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, καθώς αποτελεί τη βασική αιτία πρόκλησης καταγμάτων στο πέος ενός άνδρα, αν κάτι πάει… στραβά.

Δεύτερη στάση που σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους είναι εξαιρετικά επικίνδυνη είναι το λεγόμενο στη… «διεθνή γλώσσα του σεξ» doggy style.

Πιο ασφαλής αποδεικνύεται η παραδοσιακή ιεραποστολική στάση, οπότε αν δεν θέλετε να τρέχετε για τοποθέτηση γύψου, καλό θα είναι να λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν τις αντικειμενικές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στο κρεβάτι σας…

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ένα ποσοστό 20% όσων είχαν υποστεί κάταγμα εν ώρα σεξουαλικής… δράσης, συνέχισαν την πράξη μέχρι ολοκλήρωσης, αφού δεν το είχαν συνειδητοποιήσει, ενώ ένα ποσοστό 50% ανέφερε πως άκουσε ένα κραχ να προκύπτει στο πέος, για να ακολουθήσουν αφόρητοι πόνοι.

Exit mobile version