6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο πρώτο ραντεβού!

Ενας «οδηγός»… επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού.

Κορίτσια κορίτσια! Το μεγαλύτερο άγχος σε μια γνωριμία είναι το πρώτο ραντεβού.

Ώρες ατελείωτες απέναντι σε ένα καθρέπτη μέχρι να βρούμε το “κουράγιο” αλλά και τη διάθεση να βγούμε αυτό το πολυπόθητο ραντεβού.

Άγχος και άρνηση είναι πολύ συχνά συναισθήματα λίγο πριν τη “μοιραία” συνάντηση.

Πολλές φορές στην προσπάθεια μας να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο τέλειες κάνουμε… λάθη. Λάθη που συμβαίνουν λόγω τους άγχους για το πώς θα είμαστε, πώς θα φανούμε στον άλλον.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα πιο συχνά από αυτά έτσι όπως εμείς τα έχουμε ζήσει με σκοπό την αποφυγή για τις επόμενες φορές.

1) ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΪΚ ΑΠ: Κορίτσια η φυσική ομορφιά είναι ό,τι καλύτερο. Δεν χρειάζεται να βάφεστε με τις ώρες. Ο άντρας που θα βγείτε μαζί του έχει ερωτευτεί εσάς όχι την κάθε εταιρία καλλυντικών!

2) ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ: Ναι, ισχύει ότι οι άντρες έλκονται από το προκλητικό, αλλά θυμηθείτε τη σύντροφο τους (η τουλάχιστον τη μελλοντική) την θέλουν πάνω από όλα κυρία!

3) ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ: Ένα μεγάλο λάθος των γυναικών είναι η αργοπορία στα ραντεβού τους. Ένα πταίσμα για εμάς κι ένας “φόνος” για τον άντρα που περιμένει. Οπότε προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας και θα είστε και από πάνω!
4) ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ: Δεν λέω, καλό είναι να δείξετε ότι ο άλλος μιλάει με γυναίκα και όχι με κοριτσάκι, αλλά αφήστε τις σοβαροφάνειες για αλλού.

5) ΝΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ: Θέλετε να γελάσετε; Γελάστε. Να κάνετε πλάκα, κάντε! Μην είστε πολύ “στημένη” και σφιγμένη διότι μπορεί να εκληφθεί ως δυσαρέσκεια (κάτι που δεν το θέλουμε).

6) ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ: Ναι, κορίτσια το ξέρω! Οι πρώην είναι κεφάλαιο στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά καλύτερα να μην το αναλύσετε με τον υποψήφιο για… επόμενο.Αφήστε το για τις φίλες σας!

Όλες αυτές οι συμβουλές είναι από λάθη που τα έχουμε κάνει όλες. Αλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο.

Και επειδή το δις εξαμαρτείν τ’ αυτόν ουκ ανδρός (γυναικός) σοφού, καλό είναι να τα αποφεύγουμε.

Θα μας θυμηθείτε, μετά το πρώτο ραντεβού…

Επιμέλεια: Χριστίνα Μουλά

Exit mobile version