Τα περίεργα δώρα των Όσκαρ

Η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ τελείωσε, οι νικητές πήραν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν έφυγαν με άδεια χεριά.

Αν και κάθε χρόνο υπάρχει πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα, το 2016 οι επιλογές για τα δώρα ξεπερνούν κάθε φαντασία. Επίσης, τα exclusive δώρα φέτος έχουν αξία από 200.000 έως και 340.000 δολάρια κάτι που αποτελεί ρεκόρ καθώς είναι αισθητά πιο πολύτιμη σε σύγκριση με την περσινή των 125.000 δολαρίων.
Έτσι, η πολύτιμη δωροσακούλα περιλαμβάνει απεριόριστες ενοικιάσεις οχημάτων Audi για ένα χρόνο και προμήθειες καλλυντικών εφ’ όρου ζωής. Το πιο ακριβό από τα «περιεχόμενα» της τσάντας είναι ένα ταξίδι δέκα ημερών στο Ισραήλ (55.000 δολάρια), ενώ ακολουθεί ένα ταξίδι πεζοπορίας στην Ιαπωνία (45.000).
Ακόμα, διανυκτερεύσεις σε ακριβά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, θεραπείες spa, μαθήματα με personal trainers και περιποιήσεις σε κλινικές, αλλά και πολλά gourmet προϊόντα όπως σοκολάτες και σπάνιες ετικέτες κρασιών. Ωστοσο, τα πιο περίεργα δώρα της λίστας περιλαμβάνουν ένα hitech sex toy για τις κυρίες, ηλεκτρονικά τσιγάρα για του άντρες, κουφέτα M&M’s αξίας 420 δολαρίων και μια θεραπεία ανόρθωσης στήθους που διαφημίζεται ως η νέα μανία του Χόλιγουντ και γίνεται με μετάγγιση αίματος από άλλα σημεία του σώματος, γνωστή και ως ανόρθωση στήθους βαμπίρ. Το πιο εξωφρενικό όλων ίσως είναι ωστόσο το χαρτί υγείας Joseph’s Toiletries το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες και είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για όλα τα ευαίσθητα σημεία αλλά κοστίζει 390 δολάριο το κάθε πακέτο.
Παρόλα αυτά, τα δωρα αυτα προοριζονται για τους μεγάλους αστέρες, στις μεγάλες κατηγορίες.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουκορίκος

Exit mobile version