Γυναικεία απιστία…

Ίσως είναι καιρός να μάθετε πως η απιστία δεν αποτελεί αντρικό και μόνο προνόμιο.

Και φυσικά οι γυναίκες απιστούν αλλά το κάνουν για άλλους και περισσότερους λόγους από μια απλή ικανοποίηση. Σαφώς και υπάρχουν γυναίκες που παλεύουν με τα άγρια ένστικτά τους αλλά αυτές οι περιπτώσεις σπανίζουν, για αυτό αγαπημένε μου φίλε αν θες να κάνεις τη σύντροφο σου να μείνει δίπλα σου «κεράκι αναμμένο» δώσε προσοχή.
Έχεις δουλειές ,φίλους, υποχρεώσεις και ανάγκη για ξεκούραση πράγματα που κανείς δε σου ζητά να παραμελήσεις αλλά αν μια γυναίκα νιώσει παραμελημένη και ότι δεν είναι αρκετά ποθητή στο σύντροφό της τότε θα ψάξει αλλού την επιβεβαίωση και μνηστήρες υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι…. Κάτι άλλο αγαπημένε μου φίλε που ίσως για σένα είναι ασήμαντο όμως σε μας τις γυναίκες λειτουργεί εντελώς διαφορετικά είναι η αυτοεκτίμηση. Αν αυτή αρχίσει να ανεβαίνει και αισθανθούμε πιο όμορφες και σέξυ τότε γιατί να στερήσουμε από το υπόλοιπο ανδρικό κοινό λίγες στιγμές χαρας?Εντάξει μπορεί να μην το κάνουμε σίγουρα αλλά δώστε μας και εσείς λίγη από την ασφάλεια που χρειαζόμαστε…
Τη φράση «από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο» την ξέρεις? Αν στο παρελθόν έχεις απιστήσει ή ακόμη έχεις πει κάποιο ψέμα που την πλήγωσε μην περιμένεις ότι το θέμα θα ξεχαστεί με μια συγνώμη, άλλωστε η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο οπότε δεν αποκλείεται η σύντροφός σου να οδηγηθεί στην απιστία απλά και μόνο για να σε εκδικηθεί.
Αχ και τώρα ένα κεφάλαιο μεγάλο και δύσκολο ,η οικειότητα. Μην κάνετε ποτέ το λάθος να πιστέψετε πως μια γυναίκα νιώθει οικεία μαζί σας γιατί ξαπλώνει στο ίδιο κρεβάτι, κάνει έρωτα ή μπορεί και να μοιράζεται το ίδιο σπίτι μαζί σας. Αυτά είναι δυο πράγματα διαφορετικά. Το μυστικό εδώ είναι τα χάδια, η αγκαλιές , η σωστή επικοινωνία και ο ποιοτικός χρόνος μαζί της. Α και φυσικά όσος καιρός κι αν έχει περάσει από την αρχή της σχέσης σας μη ξεχνάτε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Διότι η γυναίκα είναι πλάσμα συναισθηματικό και εγκεφαλικό και αν πάψετε να εκφράζεστε όχι απλά απατά αλλά προχωρά.
Και για να κλείσουμε το θέμα μας ,θα πρέπει να γνωρίζετε πως μας είναι πολύ δύσκολο να χωρίσουμε έτσι καταφεύγουμε στην εύκολη λύση… την απιστία μέχρι να ξυπνήσετε φίλοι μου να καταλάβετε ότι κάτι δε πάει καλά και να μας βγάλετε από τη δύσκολη θέση να πούμε πρώτες αντίο.

Επιμέλεια: Γεωργία Τσίντζα

Exit mobile version