Η εξήγηση του Κούγια για το διαζύγιο με τον Τσιώλη

Τις θέσεις του για όσα προέκυψαν και οδήγησαν την Λάρισα να λύσει τη συνεργασία της με τον Σάκη Τσιώλη, ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Metropolis FM:

«Θα τα πω τη Δευτέρα, μπορεί να τα πει και μόνος του. Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει πολλά πράγματα. Νομίζουν ότι τους ανήκουν οι ομάδες χωρίς να βάζουν λεφτά για να τους ανήκουν. Θέλουν στο αποφασίζειν να είναι ιδιοκτήτες και στο πληρώνειν εισπράττοντες.

Ήθελε να του παραδώσω τα κλειδιά της εταιρείας από τον τεχνικό διευθυντή ως τον προπονητή των ακαδημιών. Όταν τον προσέλαβα του είπα: «Σάκη, δεν ξέρω τι προπονητής είσαι, θα σε δω στην πράξη. Τώρα, εγώ δεν θέλω να πω τι έκανα για να πάρει η ΑΕΛ το πρωτάθλημα φέτος. Κερδίσαμε πέναλτι μετά από έξι χρόνια. Σε ένα πράγμα είμαι απόλυτος. Όταν συζητώ με κάποιον και δίνω το χέρι μου και συμφωνούμε ότι δεν πειράζουμε καθόλου το περιβάλλον της ΑΕΛ, γιατί υπάρχουν παιδιά με τα οποία ξεκινήσαμε μαζί και χτίσαμε μαζί την ΑΕΛ.

Εγώ έπεσα με ένα αλεξίπτωτο. Δεν μπορείς να έρχεσαι εσύ σε 3,5 μήνες και να λες ότι αυτό όλο που εσύ σκέφτηκες και το έχτισες – και το οποίο ήταν επιτυχημένο, έτσι; – το γκρεμίζουμε. Και θέλω να βάλω τον γιο μου, τον φίλο μου, τον περαστικό που είναι από δίπλα. Με επιχειρήματα και ποδοσφαιρική λογική να θες εσύ να προτείνεις κάτι. Όλο αυτό το έργο που εγώ φαντάστηκα, γιατί εγώ έπεσα στη Λάρισα με αλεξίπτωτο, χτίστηκε μαζί με έναν άνθρωπο. Τον Θωμά Κυπαρίσση. Αυτός μου μίλησε για πρόσωπα και το παιδί δεν είχε εργαστεί ποτέ ξανά. Το τι έγινε ακριβώς θα περιμένω να τοποθετηθεί ο φίλος μου ο Σάκης μέχρι την Κυριακή. Την Δευτέρα θα μιλήσω εγώ με ονοματεπώνυμα.

Η διαφορά ποια είναι; Όταν δίνεις το χέρι σου και ο άλλος σου λέει: «Πριν σε βάλω στο σπίτι μου θα σεβαστείς ορισμένες αξίες», αυτό είναι το βασικότερο από όλα. Δεν μπορείς εκμεταλλευόμενος μια ευτυχή για σένα συγκυρία, γιατί δεν νομίζω ότι ο Τσιώλης έχει ζήσει ευτυχέστερη συγκυρία, από αυτά που έζησε…».

Exit mobile version