Scottie Wilbekin: «Να υπερασπιστούμε το σπίτι μας»!

Ο παίκτης της Νταρουσάφακα μίλησε στο dokari.gr για το παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό αλλά και τον καιρό που έπαιζε στην ΑΕΚ.

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μουλά

Μετά τον Παναθηναϊκό και την ήττα της στο ΟΑΚΑ, η Νταρουσάφακα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην έδρα της, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο γκαρντ της τουρκικής ομάδας, Scottie Wilbekin μίλησε για το παιχνίδι που έρχεται αλλά και τις αναμνήσεις που έχει από τον καιρό της ΑΕΚ.

-Σε λίγες μέρες παίζετε με τον Ολυμπιακό στην έδρα σας, μίλησε μας για αυτό το παιχνίδι
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι μια καλή ομάδα και έρχονται μετά από δύο ήττες και θα θέλουν την νίκη. Όμως το παιχνίδι είναι σπίτι μας και πρέπει να το πάρουμε».

-Είσαστε μια ομάδα με πολλά μπρέικ εδρών τι έχεις να πεις για αυτό;
«Νιώθουμε καλά, αλλά έχουμε χάσει 2 φορές μέσα στο σπίτι μας οπότε αυτό μας πονάει. Πολλές φορές κάνουμε χαζά λάθη και μας στοιχίζουν. Παίζει ρόλο και η εμεπιρία σε αυτό και θέλουμε χρονο. Δεν πρέπει μόνο να κερδίζουμε έξω αλλά να μπορούμε να υπερασπιστούμε το σπίτι μας. Εμπίζω να νικήσουμε το παιχνίδι που έρχεται».

-Ήρθες στο ΟΑΚΑ μετά από 2 χρόνια. Πώς ένιωσες για αυτό;
«Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις στο μυαλό. Ξέρεις οι μυρωδιές φέρνουν στο νου και αναμνήσεις. Οι μυρωδιές από τα αποδυτήρια το γήπεδο, μου θύμισαν την περίοδο που ήμουν εδώ».

Exit mobile version