Τζέιμς Νάναλι: « Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δει, είναι του ΟΑΚΑ»!

Ο Τζέιμς Νάναλι μίλησε αποκλειστικά στο dokari.gr μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ για την ατμόσφαιρα αλλά και το φετινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας.

-Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τι κρατάς από το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι έπαιξα καλά για τα συνηθισμένα αλλά χάσαμε άρα δεν μετράει. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα, οπότε πρέπει να επανέλθουμε και να βγούμε να παίξουμε. Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με τη σειρά και να διατηρήσουμε τη βαθμολογία».

-Σε κουράζει το δύσκολο πρόγραμμα της φετινής Ευρωλίγκας;

«Όχι είμαι νέος, δεν είμαι κουρασμένος ούτε κουράζομαι, δεν νομίζω ότι κανένας μας κουράζεται απλά πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, αυτό είναι όλο».

-Έχουμε πολλούς τραυματισμούς φέτος. Πιστεύεις οφείλεται στο δύσκολο πρόγραμμα αγώνων;

« Ναι, δεν νομίζω ότι οφείλεται στο σκληρό πρόγραμμα, απλά κάποιες φορές συμβαίνει είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Σε όλα τα αθλήματα υπάρχουν τραυματισμοί, απλά πρέπει να το ξεπερνάς και να επανέρχεσαι γρήγορα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ούτε ευχάριστο για κανέναν. Στο ΝΒΑ για παράδειγμα παίζουν πολύ περισσότερρους αγώνες από ότι εδώ και είναι υγιείς, άρα δεν πιστεύω ότι είναι κακό το πρόγραμμα».

– Τι έχεις να πεις για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ;

«Ήταν φοβερή μια από τις καλύτερες που έχω παίξει και ίσως η καλύτερη στο εξωτερικό.Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα εδώ και τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω ξαναδεί, είναι από τις ατμόσφαιρες που όλοι οι παίκτες θέλουμε να έχουμε για να παίζουμε καλά και να νικάμε. Το κλίμα σε παρασύρει αν δεν μπορέσεις να το ελέγξεις. Χάρηκα που το έζησα».

– Μία φράση για τον Ζέλικο ΟΜπράντοβιτς;

«Είναι υπέροχος προπονητής, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πέρα από αυτό»!

Exit mobile version