Κένι Γκάμπριελ: «Κωνσταντινούπολη ερχόμαστε!»

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στο dokari.gr για την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ αλλά και για τη συνέχεια στη διοργάνωση της Euroleague, με τους πράσινους να κρατάνε πια την τετράδα και την τύχη τους στα χέρια τους…

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μουλά

-Καρδιοχτυπήσατε μέχρι τέλους με την ΤΣΣΚΑ, αλλά στην παράταση πήρατε τη νίκη!

Παίξαμε μεθοδικά με καλή άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Το κίνητρο μας ήταν ο κόσμος και έτσι πετύχαμε, αυτό που θέλαμε.

-Κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε το πλεονέκτημα! Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς;

Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρώτα πρέπει να πάμε και να νικήσουμε στο Τελ Αβίβ, για να είμασε σίγουροι. Αλλά όταν έρθει η ώρα των playoff, το πλεονέκτημα έδρας θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, με τον κόσμο να μας δίνει δύναμη να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε για το Κύπελλο.

-Βλέπουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να φωνάζετε και να συμβουλεύετε τους συμπαίκτες σας είτε από το γήπεδο είτε από το πάγκο. Είσαι συνηθισμένος σε τόση ένταση και πάθος;

Ναι το κάνουμε για να εμψυχώσουμε ο ένας τον άλλον. Πάντα μ’ αρέσει να φέρνω ενέργεια στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου, όταν χάνουν ένα σουτ ή ένα λέιπ απ, εμείς είμαστε εκεί για να τους σηκώνουμε το ηθικό και να πηγαίνουν για το επόμενο.

-Θεωρείς ότι το κοινό κέρδισε τον αγώνα;

Παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο. Έχουμε 20000 κόσμο να τσιρίζει για εμάς και αυτό κάνει το παιχνίδι αρκετά πιο εύκολο.

-Σκέφτηκες στο τέλος ότι ίσως θα χάσετε;

Όχι, ποτέ σε κανένα παιχνίδι δεν πας με τη σκέψη αυτή, ακόμα και όταν είσαι σε δύσκολη θέση ποτέδ εν το σκέφτεσαι αυτό. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε όποιον παίκτη σουτάρει ένα κρίσιμο σουτ ή παίζει μια κρίσιμη άμυνα.

-Τι έχεις να πεις για το Final 4;

Ερχόμαστε! Και ο στόχος είναι, να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο.

-Θέλεις να μείνεις;

Εννοείται θέλω πάρα πολύ να μείνω εδώ…

Exit mobile version