Survivor: Πιο κοντά από ποτέ η μετατροπή του σε παιχνίδι ατομικής επιβίωσης (video)

Είναι πλέον θέμα χρόνου, καθώς μετά το 5-3 στους αριθμητικούς συσχετισμούς μεταξύ Μαχητών και Διασήμων δεν βγαίνουν τα… κουκιά, να μετατραπεί το Survivor σε αγώνισμα ατομικής επιβίωσης. Τι ετοιμάζει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, Ακούν Ιλιτζαλί;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη διάρκεια της νέας εβδομάδας θα έρθουν νέες ανατροπές στη διαδικασία διεξαγωγής του Survivor, αφού και ο χρόνος πιέζει πια ασφυκτικά και το παιχνίδι έχει πια καταστεί εξαιρετικά άνισο, ως προς το συναγωνισμό μεταξύ Μαχητών και Διασήμων.

Θεωρείται, όμως, βέβαιο πως και η επόμενη διαδικασία για την ομαδική ασυλία θα προκύψει μέσα από «μάχη» μεταξύ των 3 Διασήμων και των 5 Μαχητών. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, τα πράγματα μάλλον οδεύουν ολοταχώς προς την αλλαγή των κανονισμών, ώστε μέσα από ανά διήμερο περίπου διαδικασίες ατομικών μονομαχιών να προκύψουν άλλες τρεις αποχωρήσεις, ώστε στο τέλος να μείνουν οι 4 καλύτεροι παίκτες, σύμφωνα και με την κατάταξη που έχει προκύψει από την 24ωρη ψηφοφορία και να οδηγηθούμε στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, όπως και ο μεγάλος τελικός.

Το μεγάλο ερώτημα πια, έχει να κάνει με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του Ντάνου, ο οποίος είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει όλο το βάρος των αγωνισμάτων, αφού οι δυνατότητες του Χρανιώτη και της Βαλαβάνη είναι εξαιρετικά περιορισμένες, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στο αγώνισμα της ασυλίας.

Σε πρώτη φάση, ας δούμε τι θα συμβεί αυτήν την Κυριακή…

Exit mobile version