Ραντόσεβιτς: Πολύ δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος

Ο άσος της Μπάμπεργκ, Λέον Ραντόσεβιτς μίλησε στο dokari.gr για τη μέτρια αρχή της ομάδας του στην Euroleague, αλλά και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον.

Συνέντευξη στη Χριστίνα Μουλά

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση της ομάδας του και το πώς τα μέλη της θα κληθούν να βγουν πιο δυνατοί, μετά το κακό φετινό ξεκίνημα.

-Κάνατε μια πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά στο τέλος χάσατε. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Για μένα πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι παίκτες με τα τρίποντα τους. Εμείς δεν είχαμε τύχη, εκείνοι ξεκίνησαν με αυτοπεποίθηση και φάνηκε.

-Χάσατε κάποιους από τους πολύ καλούς σας παίκτες αυτή τη σεζόν. Πώς είναι χωρίς αυτούς;

Είναι δύσκολο χωρίς αυτούς. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε κάποιους από τους πολύ δυνατούς μας παίκτες. Κάποιοι πήγαν ΝΒΑ, κάποιοι στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλει χρόνο μέχρι να δέσει η ομάδα και να μπορέσουμε να παίζουμε πάλι, όπως παλιά.

-Μέχρι στιγμής έχετε 2 ήττες…

Είναι σκληρό να ξεκινάς έτσι. Έχουμε δύο ήττες, μία απέναντι στη Μακάμπι και άλλη μία απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω, αλλά νομίζω ότι είμαστε στην πολύ αρχή ακόμα για να σκεφτόμαστε αυτό. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολλά και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά.

-Ελπίζετε σε ένα Final Four αυτήν τη χρονιά;

Εννοείται! Νομίζω ότι είναι πολύ εύκολο να φτάσουμε μέχρι εκεί (αστιεύομαι), αλλά όλοι έχουμε ελπίδες και πιθανότητες να το διεκδικήσουμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα το παλέψουμε.

-Δυο λόγια ια την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ;

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ήταν γεμάτο, όπως το έχουμε συνηθίσει, αλλά και πάλι η ατμόσφαιρα, που δημιουργείται είναι πολύ επιβλητική, καθιστώντας δύσκολο το να παίξεις σαν αντίπαλος.

-Τα προσωπικά σου σχέδια για το μέλλον; Σκέφτεσαι το ΝΒΑ;

Όλοι θέλουν να παίξουν στο ΝΒΑ. Το ίδιο και εγώ, αλλά τώρα κοιτάω τις υποχρεώσεις μου στην Μπάμπεργκ, παιχνίδι το παιχνίδι.

Exit mobile version