Τζέιμς Άντερσον: Απίστευτοs ο κόσμος στο ΟΑΚΑ

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και νυν της Χίμκι, Τζέιμς Άντερσον, μίλησε στο Dokari.gr για τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και την εικόνα της διοργάνωσης.

Συνένετευξη στη Χριστίνα Μουλά.

-Βαριά ήττα, χάσατε πολλά σουτ και βολές. Πώς νιώθετε για αυτό;
«Ήταν ένα από τα κακά μας παιχνίδια. Βγήκαμε έξω ακολουθήσαμε το πλάνο, αλλά δεν μας βγήκε. Συμβαίνει, έχουμε αγώνα την Πέμπτη και πρέπει να επανακάμψουμε».

-Είστε μία από τις τοπ ομάδες στη βαθμολογία. Πώς είναι να έρχεστε εδώ σε ένα τέτοιο κοινό και να παίζετε σε μια από τις πιο καυτές έδρες της διοργάνωσης;
«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ. Πρέπει να είσαι έτοιμος να βγεις και να παίξεις μπροστά σε ένα από τα πιο δυνατά κοινά της Ευρώπης και δεν είναι πολύ εύκολο».

-Στο ημίχρονο τι σας είπε ο προπονητής σας;
«Προσπάθησε να μας εμψυχώσει, έβγαλε λόγο αλλά εμείς οι ίδιοι σκάψαμε το λάκο μας στο δεύτερο ημίχρονο».

-Ποια ομάδα θεωρείς ότι είναι πιο σκληρή;
«Θεωρώ ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να νικήσουν την άλλη, οπότε πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι έτοιμοι για όλα, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη.»

-Δεδομένου ότι με τη ΤΣΣΚΑ είστε στο ίδιο πρωτάθλημα. Πόσο σημαντικό είναι να νικήσετε μια τέτοια ομάδα;
«Την ξέρουμε πολύ καλά, ξέρουμε πιο καλά τα ματσαρίσματα, αφού παίζουμε και στο πρωτάθλημα. Έχουμε ηττηθεί μία φορά και την επόμενη θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε εμείς»…

-Τι έχεις να πεις για τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ;
«Το κοινό θρέφει τους παίκτες, δίνει τη ψυχολογία για να κερδίζουν το παιχνίδι. Πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ διότι ο κόσμος σε καθηλώνει και οι αντίπαλοι έχουν πλεονέκτημα ψυχολογίας».

Exit mobile version