Edgaras Ulanovas: Έξτρα κίνητρο όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας μίλησε στο dokari.gr για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την πορεία της ομάδας του ΓΙασικεβίτσιους στο φετινό διαγωνισμό

Οι σκέψεις σου για τον αγώνα: Πολύ κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν παίξαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη έλλειψη στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο βγήκαμε πιο καλά, με τη σωστή ενέργεια, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά όπως όλα τα παιχνίδια είναι 50/50 και στο τέλος χάσαμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί παραλίγο να κερδίσουμε. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε. Αυτό είναι όμως που λέμε το μπάσκετ

Τι άλλαξε στο τέλος του αγώνα Η παράταση δεν είναι σημαντική αν είσαι μπροστά με 7 πόντους στην αρχή. Είχαμε ακόμα να παίξουμε 4 λεπτά δεν το κάναμε όπως θα έπρεπε, είχαμε λάθη, ο Παναθηναϊκός έβαλε πολλούς πόντους και έκρινε το ματς.

Η Ζαλγκίρις φέτος κάνει μια τρελή πορεία: Ακόμα έχομε πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Μέχρι τώρα έχουμε καλά αποτελέσματα. Βέβαια μπορούμε να τα πάμε καλύτερα μετά το σημερινό. Έχουμε δύο παιχνίδια να παίξουμε στο σπίτι μας και ανυπομονούμε να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε σωστό μπάσκετ.

Έχετε κάνει μεγάλες νίκες απέναντι στις δυνατές ομάδες. Είναι η εκδίκηση σαςΊσως γιατί μέχρι φέτος η Ζαλγκίρις δεν ήταν μία από τις μεγάλες ομάδες. Φέτος έχει σταθεί επάξια απέναντι τους, όπως είδαμε και σήμερα. Κάθε φορά που παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο να νικήσεις όπως στο ΟΑΚΑ, το είδαμε. Είναι ένα έξτρα κίνητρο βέβαια για να παίζουμε απέναντι σε αυτούς.

Ο Σάρας είναι πολύ θερμός προπονητής. Πως είναι να τον έχεις προπονητήΕίναι φυσιολογικό. Ένας προπονητής πρέπει να κάνει τη δουλειά του, οι παίκτες να ακούν και να κάνουν αυτά που λέει, προσπαθεί να μας κάνει καλύτερους παίκτες. Άγριος η φιλικός είναι φυσιολογικό και πρέπει να τον υπακούμε.

Πολλοί λένε ότι έχουμε μπροστά έναν από τους MVP που θα δούμε τα επόμενα χρόνια. Ότι ανατροπές έχει κάνει η ομάδα σας ήσουν υπεύθυνος: Όχι, όχι. Δεν πιστεύω σε αυτά και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Είναι επειδή φέτος έχουμε καλή ομάδα με καλούς παίκτες, όπως μπορείτε να δείτε όλοι βοηθάνε, Πάνγκος, Καβαλιάουσκας όλοι βοηθάνε στη νίκη. Όλοι ξεχωριστά.

Πόσο σημαντικό είναι να έχετε Λιθουανούς στην ομάδαΕίναι πολύ όμορφο να έχουμε Λιθουανούς στην ομάδα διότι εκπροσωπούμε τη χώρα μας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή χημεία. Επίσης υπάρχουν και παιδιά από άλλες χώρες και έχουμε πολύ καλή χημεία στα αποδυτήρια και είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να είμαστε μέλος αυτής της ομάδας.

Το κοινό σήμερα πώς ήταν: Είναι απίθανα ειδικά στην παράταση. Οι φάσεις κλειδί κρίθηκαν από το κοινό και το πόσο βοήθησαν με τον τρόπο τους στο παιχνίδι

Exit mobile version