Ραντλ: «Μεγάλη νίκη, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα η πρόκριση»

Ο Τσέισον Ραντλ μίλησε στο Dokari.gr για τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού και αποθέωσε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, που βίωσε στην πρώτη του χρονιά στα παρκέ στην Ευρώπη.

Η «Βασίλισσα» έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού και κατάφερε να φέρει τη σειρά των φετινών πλέι οφ στο 1 – 1. Οι παίκτες του Λάσο, παίζοντας ομαδικά κατάφεραν να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα του πρώτου αγώνα και να κλέψουν από τα χέρια των πρασίνων το πλεονέκτημα της έδρας, βάζοντας γερά θεμέλια για δική τους πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στους παίκτες του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο απόκτημα τους, Tσέισον Ραντλ.

Κι εκείνος με τη σειρά του μας μίλησε για την πορεία της ομάδας του και για το πώς διαχειρίστηκαν τον αγώνα.

-Μια νίκη που ισοφάρισε τη σειρά. Τι κρατάτε από το παιχνίδι;

«Μεγάλη νίκη για εμάς, ισοφαρίσαμε τη σειρά. Η δουλειά μας δεν τελείωσε. Πρέπει να φέρουμε δύο ακόμα νίκες, αρχίζοντας την Τετάρτη στην έδρα μας. Ο αγώνας κρίθηκε στην άμυνα, διότι στο δεύτερο αγώνα βγήκαμε πιο επιθετικοί, διεκδικήσαμε κάθε φάση, όπου μπορούσαμε και κερδίσαμε περισσότερα ριμπάουντ, γεγονός που στέρησε στον αντίπαλο πολλούς πόντους.»

-Τι αλλάξατε στο παιχνίδι σας από τον πρώτο αγώνα στο δεύτερο;

«Έπρεπε να παίξουμε σκληρά από την αρχή και να κρατήσουμε το ρυθμό για να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Τους βγήκαν πολλές φάσεις, αλλά εμείς κερδίσαμε στο σύνολο κι έτσι πήραμε τον αγώνα.»

-Η ατμόσφαιρας σας επηρέασε θεωρείς;

«Είναι ένα δύσκολο μέρος να παίζεις στο ΟΑΚΑ. Έρχεσαι εδώ και ξέρεις τι θα ακολουθήσει, οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι από την αρχή γι’ αυτό που θα γινόταν από την εξέδρα. Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα.»

-Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει μπρέικ και θα οδηγηθείτε πιθανώς ξανά στο ΟΑΚΑ

«Αυτό, που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα κοιτάξουμε ένα παιχνίδι τη φορά, ξεκινώντας από την Τετάρτη. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.»

-Θεωρείς ότι η Ρεάλ θα περάσει στο Φάιναλ 4;

«Φυσικά!»

-Ο πρώτος αγώνας δεν σας ταίριαξε από την αρχή. Πόσο δύσκολο ήταν να γυρίσετε το – 20;

«Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε τη μεγάλη διαφορά, που είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά παλέψαμε. Δεν τα καταφέραμε και το αφήνουμε πίσω.»

-Έχεις ξανά έρθει ποτέ σε τέτοια κατάσταση στην καριέρα σου και πώς το αντιμετώπισες;

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανά αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου πάλι. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τον αντίπαλο να φεύγει ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο πολύ μακριά, αλλά αντιδράσαμε, όμως… ήταν λίγο αργά για εμάς. Αυτά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν πάντα. Αυτό είναι το ενδιαφέρον με το μπάσκετ. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ ποιος θα κερδίσει.»

-Τι θεωρείς ότι κάνετε σήμερα και κερδίσατε το παιχνίδι;

«Σήμερα βγήκαμε έξω και ήμασταν ο εαυτός μας.»

-Τι σας είπε ο προπονητής σας πριν το πρώτο και το δεύτερο αγώνα, για να σας εμψυχώσει

«Αυτό που μας είπε ήταν το ίδιο. Πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε τον αγώνα. Την πρώτη φορά δεν έπιασε τόσο, όμως στη δεύτερη δικαιωθήκαμε. Η δουλειά μας δεν τελείωσε, έχουμε ακόμα παιχνίδια.»

-Ποιους παίκτες έπρεπε να προσέξετε περισσότερο στον Παναθηναϊκό και γιατί;

«Ο Καλάθης και ο Μάικ είναι οι καλύτεροι, οπότε πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε όταν βρίσκονται στο παρκέ.»

Exit mobile version