Έσπρωξε τη φίλη της από γέφυρα και έφαγε ένα χρόνο φυλακή! (video)

Αρνητική τροπή είχε μία 19χρονη η απόφασή της να σπρώξει από γέφυρα ύψους 15 μέτρων την 16χρονη φίλη της σε ποτάμι.

Το περιστατικό έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, σε περιοχή της πολιτείας της Ουάσιγκτον, όταν οι δύο κοπέλες ήταν στην γέφυρα του ποταμού Λιούις και η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον ετοιμαζόταν για βουτιά. Ωστόσο, το εγχείρημά της ήθελε προσοχή και σκέψη με τη νεαρή κοπέλα να παίρνει τον… χρόνο της.

Όμως, η 19χρονη φίλη της, Τέιλορ Σμιθ, δεν της άφησε κανένα… περιθώριο και την έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο νερό, έχοντας έξι σπασμένα πλευρά και διάτρηση πνευμόνων. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε με κάμερα και η 19χρονη βρέθηκε στο δικαστήριο, όπου αποφασίστηκε η φυλάκισή της για έναν χρόνο και πρόστιμο 4,4 χιλιάδων ευρώ για πράξη «που μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο και κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό».

Πάντως, οι δικαστές έκριναν πως η Τέιλορ Σμιθ δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στη φίλη της και υποστήριξαν πως δεν υπάρχει λόγος για να μπει στην φυλακή. Αντίθετα, η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον σε δηλώσεις της, τόνισε πως θέλει η φίλη της να μπει στη φυλακή «για να καθίσει και να σκεφτεί αυτό που έκανε».

Exit mobile version