Η 19χρονη που έβλεπε κάθε μέρα ερωτικές ταινίες… εξομολογείται! (photos)

Από τα 14 απέκτησε… εξάρτηση

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από τις ταινίες πορνό και αυτή η… εμμονή δεν είναι τόσο ακίνδυνη όσο ακούγεται.

Η 19χρονη Gracelyn Sorrell κατάφερε μετά από 5 χρόνια να ξεπεράσει τον εθισμό της με τις ερωτικές ταινίες και εξομολογείται την ιστορία της, προκειμένου να βοηθήσει και άλλα άτομα με το ίδιο πρόβλημα.

Η 19χροη το 2013 έχασε τον πατέρα της και λίγους μήνες μετά, ξεκίνησε να «πνίγει» τον πόνο της βλέποντας ταινίες πορνό. Από το 2016 και μετά όμως, τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύου…

«Το τηλέφωνό μου ήταν ο πιο εύκολος τρόπος για να έχω πρόσβαση σε αυτά τα videos. Έμπαινα το απόγευμα, όταν γύριζα σπίτι από το σχολείο και η μητέρα μου ήταν στην δουλειά. Είχα το δικό μου δωμάτιο, ενώ τα άλλα μου αδέλφια ήταν στις δουλειές τους εκείνη την ώρα.

Όταν όλοι έπεφταν για ύπνο, εγώ έσβηνα τα φώτα και έβλεπα διάφορα videos μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα. Συνολικά έβλεπα 4 ώρες την ημέρα, 1 ώρα το απόγευμα και 3 το βράδυ Το πορνό και ο αυνανισμός δεν με ικανοποιούσε. Ένιωθα ενοχές και ντροπή. Είχα χάσει την συγκέντρωσή μου στην δουλειά, καθώς η εξάρτηση αυτή ήταν το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μου.

Πάντα ένιωθα κουρασμένη, επειδή έμενα ξύπνια μέχρι αργά. Ήμουν στρεσαρισμένη. Ουσιαστικά ένιωθα ότι ζούσα διπλή ζωή, καθώς από τη μία πήγαινα σε ένα χριστιανικό σχολείο και από την άλλη κρυφά, ήμουν εξαρτημένη από το πορνό.

Όταν πηγαίναμε για διακοπές και βλέπαμε κάποια ταινία, εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πως θα περάσει η ώρα για να μείνω μόνη μου».

Σε κάποια φάση όμως η Gracelyn Sorrell δεν άντεξε άλλο. Αποκάλυψε το ένοχο μυστικό της στην μητέρα της και με την βοήθειά της, κατάφερε τώρα να έχει απεξαρτηθεί. Όχι εύκολα όμως, καθώς υπήρχαν κάποια πισωγυρίσματα, αλλά τα κατάφερε.

Exit mobile version