Καιρός: Ψήφος από τις… παραλίες! Καρέ – καρέ η θερμή εισβολή (Photos)

Κύμα ζέστης, το πρώτο με θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών, αναμένεται να εισβάλλει από την Αφρική στην Ελλάδα, από την Κυριακή με αποκορύφωμα -σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία- την Κυριακή των εκλογών…

Ο καιρός μπαίνει πλέον για τα καλά σε ρυθμούς… καλοκαιρινούς με τη θερμοκρασία να παίρνει την «ανηφόρα» και αρχής γενομένης από την Κυριακή να σκαρφαλώνει μέχρι και τους 30 βαθμούς. Ωστόσο, τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία θέλουν τη θερμή εισβολή να διατηρείται μέχρι και την Κυριακή των εκλογών, ημέρα -μάλιστα- που η άνοδος της θερμοκρασίας θα φτάσει στο αποκορύφωμά της.

Τι σημαίνει αυτό;

Οπως θα δείτε στην γκάλερι και τους προγνωστικούς χάρτες των θερμοκρασιών εδάφους (2 μέτρα) σχεδόν όλη η Ελλάδα στις 26 Μαΐου είναι στα… κόκκινα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά και τους 32-33 βαθμούς, αγγίζοντας τοπικά και στις κλειστές ηπειρωτικές περιοχές ενδεχομένως και τους 35 βαθμούς.

Δείτε μέρα με τη μέρα από αύριο μέχρι και την Κυριακή των εκλογών τις θερμοκρασίες που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν πολύ κόσμο για τα πρώτα μπάνια στις παραλίες:

Exit mobile version