Βίτορ: «Να δείξουμε ποιότητα στο γήπεδο»

Συγκεντρωμένοι στο στόχο οφείλουν να μείνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρά την τιμωρία τόνισε ο Πορτογάλος αμυντικός

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, λόγω της τιμωρίας του Κυπέλλου, αλλά σύμφωνα με τον Μιγκέλ Βίτορ θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να δείξουν την ποιότητά τους στο γήπεδο.

«Ξέρουμε πως στα πλέι οφ υπάρχει αυτή η δυσκολία των διαδοχικών αγώνων Κυριακή – Τετάρτη αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε αγώνες Κυριακή – Πέμπτη για το Europa League, συνεπώς είναι κάτι που νομίζω πως μπορούμε να το διαχειριστούμε. Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, είναι πολύ καλή ομάδα, πραγματοποίησαν πολύ καλή σεζόν και γνωρίζουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ωστόσο θα είναι στην έδρα μας, θέλουμε να νικήσουμε, όπως νικήσαμε σχεδόν κάθε αγώνα εκεί φέτος και θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το ρεκόρ» ανέφερε αρχικά στη NOVA ο Πορτογάλος.

Σχετικά με το γεγονός ότι θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών, σημείωσε: «Φυσικά κι είναι καλύτερα με τη στήριξη των φιλάθλων μας στις κερκίδες. Δώσαμε δυο – τρεις αγώνες χωρίς τον κόσμο μας στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε ζήσει τη σχετική δυσκολία, όμως ακόμη και δίχως το κοινό μας οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, στον αγώνα και να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι και το πιο σημαντικό».

Exit mobile version