Γυναίκα πιάνει ένα λίτρο κουνούπια την ημέρα (photos)

Γυναίκα πιάνει ένα λίτρο κουνούπια την ημέρα (photos)
Pixabay

Σε… πληγή έχουν μετατραπεί τα κουνούπια.

Μία παράξενη… ιδέα είχε μία γυναίκα, η οποία έβαλε δύο κουνοποκτόνα μηχανήματα τα οποία ρουφούν τα κουνούπια και αποφάσισε να μην πετάξει όσα έχουν ψοφήσει, αλλά να τα μαζέψει και να δει πόσα θα έχει μαζέψει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όταν και το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο.

Συγκεκριμένα, η Ιρμέλι Τέπο από την Νορβηγία, μένει στο Φέτσουντ μαζί με τον άνδρα της τα τελευταία χρόνια. Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τα κουνούπια και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να πάρει δύο μηχανήματα που τα ρουφούν. Ωστόσο, έπειτα από μερικές μέρες, διαπίστωσε πως τα φίλτρα είχαν γεμίσει και για τον λόγο αυτό, θέλησε να κρατήσει τα ψόφια κουνούπια για να δει πόσα θα πιάσει μέχρι το τέλος.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

«Βάλαμε τις συσκευές αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί ξέρουμε ότι τα περισσότερα κουνούπια έρχονται μετά το μέσο του καλοκαιριού και ύστερα από τρεις μέρες είδαμε ότι οι μηχανές είχαν γεμίσει εντελώς», ήταν τα λόγια της στην εφημερίδα «The Local». Και συνέχισε: «Τις αδειάσαμε και βάλαμε τα κουνούπια σε μια σακούλα. Στις έξι μέρες το δίχτυ ήταν και πάλι γεμάτο, ενώ η τελευταία φωτογραφία είναι 10 μέρες μετά».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, καθημερινά ο αριθμός των κουνουπιών αυξάνεται και φτάνει περίπου το ένα λίτρο την ημέρα. «Φέτος προσέξαμε ότι ήταν πολύ περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά», ήταν το τελευταίο της σχόλιο.

Δείτε στη gallery...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καρέ καρέ η εξέλιξη και η τάση μέχρι τις 25 Ιουλίου! Με ή χωρίς καύσωνα;

Πήγε για μία μπύρα, κατέληξε στην Ίμπιζα και τον χώρισε η κοπέλα του (photos)

Φαντάρος κατάπιε 17 πέτρες για να πάρει αναβολή απ’ τον στρατό (video)