Πήγαν στο μπάρμπεκιου αλλά «πάγωσαν» όταν είδαν έναν τεράστιο πύθωνα (video)

Είχαν έναν απρόσκλητο επισκέπτη.

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε μία οικογένεια όταν πήγε στο μπάρμπεκιου που είχαν στον κήπο τους και είδαν έναν τεράστιο πύθωνα να βρίσκεται πάνω από την εγκατάσταση. Έτσι, κάλεσαν άμεσα τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Στο σημείο βρέθηκε ειδικός από το «Sunshine Coast Snake Catchers», ο οποίος έπιασε τον πύθωνα. Όπως υποστήριξε σε ποστάρισμά του στο Facebook, το φίδι βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς ήθελε να… κρυφτεί κάτω από το κάλυμμα, για περισσότερη δροσιά, αλλά τον… έπιασε ο ήλιος, με αποτέλεσμα να μείνει εκεί για να εκμεταλλευτεί την θερμοκρασία.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Πάντως, όπως τόνισε ο ειδικός, το συγκεκριμένο είδος πύθωνα δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και μπορεί να λειτουργήσει ως… φύλακας από διάφορα μικρά ζώα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο αν η οικογένεια έχει μικρά κατοικίδια, όπως ινδικά χοιρίδια, γάτες, κοτόπουλα ή σκύλους.

Έτσι, με συγκεκριμένες κινήσεις κατάφερε να πιάσει τον πύθωνα και να τον επαναπροωθήσει σε ασφαλές σημείο, όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκαναν βόλτα στο δάσος και βρήκαν ζώο που ζει σε άλλη ήπειρο (photos)

Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια – Περισσότερα από 2.000 άτομα στο χώρο (pics+vids)

Νοσταλγία: Δέκα φωτογραφίες που μόνο οι… παλιοί θα καταλάβουν

Exit mobile version