Τρομερή μάχη – Δύο πύθωνες παλεύουν για κυριαρχία (photos+video)

Η μάχη δόθηκε στην αυλή σπιτιού.

Μπορεί να μοιάζει με διαδικασία αναπαραγωγής, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την μάχη δύο αρσενικών φιδιών για την επιβολή της κυριαρχίας τους αλλά και για να… αποκτήσουν ένα θηλυκό φίδι που βρίσκεται στην περιοχή.

Στο βίντεο του «Sunshine Coast Snake Catchers» στο Facebook θα δείτε ότι τα δύο φίδια που έχουν κουλουριαστεί το ένα πάνω στο άλλο, έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα από αυτή που θα έπρεπε να έχουν αν ήταν στην διαδικασία της αναπαραγωγής. Για τον λόγο αυτό, φαίνεται πως πρόκειται για δύο αρσενικά φίδια που παλεύουν για την κυριαρχία.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως τονίζεται στο βίντεο, οι δύο αρσενικοί πύθωνες κατά πάσα πιθανότητα παλεύουν για την επιβολή τους σ’ ένα θηλυκό, το οποίο λογικά βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και… περιμένει τον νικητή. Άμεσα θα αρχίσει και η διαδικασία της αναπαραγωγής, η οποία θα είναι σε πιο ήρεμες… κινήσεις.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Μάλενι της πολιτείας Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Η Κάτι είδε στην αυλή του σπιτιού της μεγάλη κινητικότητα από τα δύο φίδια και άρχισε να καταγράφει τη μάχη. Η… αρχή γίνεται στην άκρη του υπόστεγου, αλλά έπειτα από λίγο, συνεχίζεται στο έδαφος.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery και το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι συμβαίνει όταν ακουμπήσει μύγα το φαγητό σας (pics)

Γιος φώναξε στη μητέρα του γιατί έπεφτε δέντρο πάνω της (video)

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με μαγιό που κόβει την ανάσα (video)

Exit mobile version