Δεν του έδωσε βενζίνη και πέταξε μία κόμπρα μέσα στο κατάστημα (video)

Θέλησε να πάρει την… εκδίκησή του.

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από μερικές μέρες σ’ ένα βενζινάδικο. Ένας άνδρας βρέθηκε στο σημείο και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος να του δώσει ένα μπιτόνι βενζίνης. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική.

Για τον λόγο αυτό, θέλοντας να πάρει την εκδίκησή του, προέβη σε μία κίνηση που δύσκολα θα καταφέρει να ξεχάσει η κοπέλα που ήταν μέσα στο βενζινάδικο. Τι έκανε; Έπειτα από λίγη ώρα από την πρώτη… επαφή, ο άνδρας που δεν κατάφερε να πάρει το μπιτόνι, επέστρεψε μ’ ένα βάζο στα χέρια.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Στάθηκε στην είσοδο του καταστήματος και με γρήγορες και βιαστικές κινήσεις προσπάθησε να αδειάσει το περιεχόμενο. Μόνο που μέσα στο βάζο ήταν μία κόμπρα. Όταν τελικά το ερπετό κατάφερε να βγει από εκεί, φάνηκε… τρομοκρατημένο, με αποτέλεσμα να κάνει κινήσεις για να κρυφτεί κάτω από τα έπιπλα που υπήρχαν μέσα.

Η ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου, που ήταν μέσα στο κατάστημα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί. Πάντως, λίγο αργότερα, κάλεσε ειδικούς, οι οποίοι μπόρεσαν να πιάσουν και πάλι την κόμπρα και να την μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έφηβοι έπιασαν τεράστιο τόνο έπειτα από 7 ώρες μάχης (video)

Έβαλε παγάκια στο πλυντήριο των ρούχων – Το κόλπο που τη βοήθησε (video)

Κάπου υπάρχει μία ψησταριά – Μπορείς να την βρεις; (photos)

Exit mobile version