Οικογένεια κόλλησε στην κίνηση με τις φλόγες να… γλείφουν το αμάξι (video)

Στιγμές αγωνίας για μία οικογένεια.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν τα μέλη μίας οικογένειας, όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητό της και περνούσαν από μία περιοχή που είχε πιάσει φωτιά. Ωστόσο, λίγο αργότερα, κόλλησαν στην κίνηση, με τις φλόγες να φτάνουν μία… ανάσα από το αμάξι.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, αρχικά η φωτιά μαίνεται στον λόφο που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τον δρόμο. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες που επιβαίνουν στο αυτοκίνητο δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν, ενώ σχολιάζουν την κίνηση που έχει δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα η ροή να μην είναι μεγάλη.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα και κάποια χιλιόμετρα πιο… κάτω, η οδηγός του αυτοκινήτου αναγκάζεται να σταματήσει την πορεία, λόγω της ακινητοποίησης των αμαξιών που ήταν μπροστά της. Ξαφνικά, οι δύο γυναίκες βλέπουν την φωτιά να τους πλησιάζει σε μεγάλο βαθμό και οι φλόγες να… γλείφουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες σε αυτοκινητόδρομο στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπως περιέγραφε στην συνέχεια η κοπέλα που οδηγούσε, στο αυτοκίνητο ήταν και ο 11 μηνών γιος της, ενώ την στιγμή που οι φλόγες είχαν πλησιάσει, μπορούσαν να νιώσουν μέσα στο αυτοκίνητο την ζέστη από τη φωτιά.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πολύ… καυτή η μακροπρόθεσμη τάση, ακόμα και με 42άρια (photos)

Κέρδισε 95 εκατ. δολάρια από τζακπότ – Έτσι πήγε να εισπράξει (video)

Γάτα έγινε «πιλότος» σε μονοθέσιο της Formula 1 (video)

Exit mobile version