Ατρόμητος παππούς 73 ετών πήδηξε από λόφο και έγινε viral (video)

Δεν φοβήθηκε τίποτα.

Απίστευτα κότσια έδειξε ένας 73χρονος, ο οποίος βρέθηκε… περικυκλωμένος από δεκάδες νεαρούς στην άκρη βράχων και δεν δίστασε να πηδήξει στην φυσική… πισίνα που βρισκόταν από κάτω, σε ύψος μεγαλύτερο από 15 μέτρα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, συγκέντρωσε την προσοχή όλων, οι οποίοι τον αποθέωσαν.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, ο 17χρονος Μάθιου Χάικς από τη Νέα Υόρκη, βρισκόταν μαζί με φίλους του στους λόφους του Fawn’s Leap στα προάστια του «Μεγάλου Μήλου». Οι δεκάδες νεαροί είχαν μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις βουτιές των πιο… ατρόμητων στα νερά που περνούν από κάτω, σε ύψους 15 μέτρων.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή όλων ήταν ένας 73χρονος. Ο ηλικιωμένος έδειξε τα… κότσια του, μια και φόρεσε το μαγιό του και δεν είχε… πρόβλημα να πηδήξει από τον λόφο. «Ήμουν ιδιαίτερα έκπληκτος όταν τον είδα να επιχειρεί το άλμα», υποστήριξε αρχικά ο Μάθιου Χάικς.

Και συνέχισε για το εγχείρημα του 73χρονου: «Μαθαίνει στα παιδιά που πηγαίνουν εκεί πώς να κάνουν τα άλματα στο νερό για να μην σκοτωθούν. Μάλιστα, πηγαίνει εκεί όλη την ώρα και καθαρίζει το μέρος από τα σκουπίδια, προκειμένου να μην το κλείσουν».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το κόλπο για να διατηρήσετε τις μπανάνες φρέσκες για μεγάλο διάστημα (video)

Γιαγιά χτυπάει στο πρόσωπο την εγγονή της γιατί δεν έβαλε μάσκα στο μετρό (video)

Έριξε καρέκλα από τον 45ο όροφο για να πάρει likes στο Instagram (video)

Exit mobile version