Νόμιζε πως έπιασε σολομό – «Πάγωσε» μ’ αυτό που πετάχτηκε από την θάλασσα (video)

Απίστευτο αυτό που είδε.

Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη που πήρε για έναν ψαρά η προσπάθειά του να πιάσει σολομό. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο άνδρας ξεκίνησε την… διαδικασία για να βγάλει το ψάρι από την θάλασσα με το καλάμι του, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως κάτι μεγαλύτερο ήταν κάτω από το νερό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολας Γκρέι είχε βγει στα ανοικτά με τον αδερφό του και τον θείο του. Οι τρεις άνδρες είχαν ως στόχο να πιάσουν μερικούς σολομούς, πριν από μερικές μέρες, κοντά στην ακτή Σίγουαρντ στην Αλάσκα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Κάποια στιγμή, το καλάμι άρχισε να… κινείται, με αποτέλεσμα, ο Νίκολας να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βγάλει από το νερό το ψάρι που είχε πιάσει. Μάλιστα, θεώρησε πως είχε κάνει την… ψαριά της ζωής του, μια και το ψάρι ήταν ιδιαίτερα… δυνατό, κάτι που δυσκόλευε την προσπάθειά του να το τραβήξει έξω με το καλάμι του.

Ωστόσο, έπειτα από λίγο, όλα άλλαξαν και πήραν μία διαφορετική… τροπή. Βλέπετε, δευτερόλεπτα πριν ο Νίκολας Γκρέι βγάλει το καλάμι του από την θάλασσα, πετάχτηκε προς το μέρος του ένας καρχαρίας. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, προκλήθηκε πανικός στην βάρκα.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, ο καρχαρίας μπερδεύτηκε από το δόλωμα που είχε χρησιμοποιήσει ο Νίκολας, μια και θεώρησε πως ήταν ρέγκα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπορείτε να βρείτε δύο γάτες; Το 97% απαντούν λάθος! (photos)

Το απόλυτο κόλπο! Έβαλε φλούδα πορτοκαλιού στα παπούτσια! (video)

Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας – Η ανάλυση Αρνιακού (video)

Exit mobile version