Πιτσιρικάς περιμένει τον πατέρα του με τεράστιο νεροπίστολο αλλά την πάτησε! (video)

Πήγε για… μαλλί και βγήκε… κουρεμένος.

Για αρκετό καιρό θα θυμάται αυτό που έπαθε ένας πιτσιρικάς, ο οποίος θέλησε να τρομάξει τον πατέρα του, αλλά και να τον μπουγελώσει, κρατώντας ένα τεράστιο νεροπίστολο. Ωστόσο, αυτό που δεν είχε υπολογίσει ήταν η τρομερή… έκπληξη που τον περίμενε.

Το περιστατικό έγινε πριν από μερικές μέρες στο Grants Pass του Όρεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Μιάν είχε… γεμίσει το νεροπίστολό του και περίμενε για περίπου μισή ώρα τον πατέρα του να επιστρέψει από την δουλειά, προκειμένου να τον μπουγελώσει.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, ο Τζάστιν Τζάκσον αποδείχθηκε… γάτα, καθώς είχε προβλέψει, ίσως και να είχε πληροφορηθεί τις ενέργειες του 9χρονου γιου του από την γυναίκα του, Νεβάδα και ετοίμασε την… εκδίκησή του. Έτσι, μόλις έφτασε στο σπίτι, δεν βγήκε στην αυλή, αλλά ανέβηκε στην οροφή, έχοντας ένα μεγάλο δοχείο γεμάτο με νερό.

Με αργές και σταθερές κινήσεις, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τον Μιάν, κατάφερε να φτάσει μέχρι την άκρη, εντόπισε το σημείο που ήταν ο γιος του και την κατάλληλη στιγμή του άδειασε τον κουβά στο κεφάλι.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπορείτε να βρείτε δύο γάτες; Το 97% απαντούν λάθος! (photos)

Το απόλυτο κόλπο! Έβαλε φλούδα πορτοκαλιού στα παπούτσια! (video)

Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας – Η ανάλυση Αρνιακού (video)

Exit mobile version