Βρήκε τεράστιο πύθωνα σε κοτέτσι και τον έπιασε με τα χέρια του (video)

Απίστευτα είναι τα πλάνα.

Με τρομερή ψυχραιμία και αποφασιστικές κινήσεις κατάφερε ένας άνδρας να πιάσει έναν τεράστιο πύθωνα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και είχε… κρυφτεί μέσα σ’ ένα κοτέτσι. Μάλιστα, κατέγραψε την… δράση του με την κάμερα που είχε στο κράνος του.

Ο πύθωνας έφτανε σε μήκος τα τέσσερα μέτρα και το προηγούμενο διάστημα είχε… ταράξει το κοτέτσι του ιδιοκτήτη του, προκαλώντας τον θάνατο περίπου δέκα κοτών. Για τον λόγο αυτό, κάλεσε τους ειδικούς, οι οποίοι βρήκαν το τεράστιο ερπετό και κατάφεραν να τον πιάσουν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε φάρμα σε περιοχή της νότιας Ταϊλάνδης, πριν από μερικές μέρες και συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο πύθωνας ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και έκανε κίνηση να τσιμπήσει τους ειδικούς, ακόμα όταν αυτοί ήταν εκτός του κοτετσιού.

Μόλις αυτοί μπήκαν στο κοτέτσι, κατάφεραν να περιορίσουν τον πύθωνα σε μία άκρη και με… δόλωμα έναν σάκο, μπόρεσαν να του αποσπάσουν την προσοχή. Έτσι, ο ένας ειδικός βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το ερπετό και με το γυμνό του χέρι τον έπιασε από το κεφάλι και τον τοποθέτησε στον σάκο, όπου τον μετέφερε σε νέο περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει τρελάνει το ίντερνετ – Εσείς βλέπετε την εικόνα να κινείται; (photo)

Βγήκαν να ψαρέψουν αλλά δεν πίστευαν αυτό το πλάσμα που είδαν στο νερό (video)

Κροκόδειλοι άρπαξαν αντιλόπη – Ανατρεπτική η εξέλιξη (video)

Exit mobile version